2777
2789

بعد ۲تا سقط وبسته شدن یه لوله و۲سال انتظار اینماه عقب انداختم فک کردم به آرزوم رسیدم که بی بی چک گذاشتم منفی شد باز ۹ماهه بعد سقط دوم تو اقدامم 

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

عزیزم خیلیامون همین مشکل بچه روداریم....منکه بخداخسته شدم....بیبی چک خریدم....جرات ندارم بذارم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

عزیزم توکلت بخدا باشه فراموشش نکنی یوقت.خدا خودش همیشه تو بهترین زمان ک خودش میخاد بهترین چیزا رو به بندش میده.دیر باردار شدنم یه جور امتحانه .درست اینه ک ما ازین امتحان ها سربلند بیرون بیاییم زود نشکنیم و خدا رو ازیاد نبریم.امیدت به خالق یکتا باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا دقیقا بهترین وقت بهت یه بچه میده. مطمئن باش اگه بهش فکر نکنی و استرستو کنار بزاری زود بچه دار میشی. دقیقا وقتی که فکرشو نمیکنی. من به این موضوع ایمان دارم. من خودم همیشه فکر میکردم باید دقیقا از روز ۸ پری یک شب درمیون نزدیکی کنی تا بچه دار شی. ولی نشدم. زمانی که فقط یک شب این کارو کردم بعدشم رفتم مسافرت وقتی برگشتم فهمیدم باردارم. دقیقا وقتی که بهش فکر نکردم

خدایا مرسی که بهمون نی نی دادی  
عزیزم توکلت بخدا باشه فراموشش نکنی یوقت.خدا خودش همیشه تو بهترین زمان ک خودش میخاد بهترین چیزا رو به ...

آخه دیگه بعد ۲ تا سقط امتحان من بیچاره واجبه موندم تو حکمت خدا

عزیزم خدا دقیقا بهترین وقت بهت یه بچه میده. مطمئن باش اگه بهش فکر نکنی و استرستو کنار بزاری زود بچه ...

تورو خدا واسه منم دعا کن خیلی دلم شکسته نابود شدم این ۲سال

آخه دیگه بعد ۲ تا سقط امتحان من بیچاره واجبه موندم تو حکمت خدا

تو ک بهتر از خدا نمیدونی خدا صلاحه بنده هاشو میخاد.استرس هم نداشته باش منم خواهرم بعد یه سقط.کیست داشت لاپراسکوپی کرد دیگه باردار نمیشد هرماه هم دکتری میکرد ولی اصلا خبری از بچه نبود.بعدش رحمش چسبندگی پیدا کرد مشکل چسبنگی هم برطرف شد ولی باردار نمیشد چون همش استرس داشت کلا یه ماه و بی خیال بارداری شد و اصلا به بچه فکر نکند دقیقا همون ماه ک استرس نداشت بدون قرص و دوا باردار شد.ایشالا ک مشکلت حل بشه عزیزم