2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی فقط دلم تنگه دلم میخواد برگردم به همون دوران 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

با خودم حباب ساز بردم از این حباب سازهایی که یه دونه فوت میکنه ۱۰۰تا سوراخ ریز داره ازش بیرون میاد  اخر کلاس نشستم و فوت کردم کل کلاس پر شد لعنتیا نمیترکیدن وقتیم میوفتادن جایی پنجر میشدن و مثل پلاستیک بودن 

یادش بخیر از اون جنس دیگه پیدا نکردم اونم از تو لپ لپ پیدا کردیم 😄😁

خدایا شکرت 

بچه ها رو جم میکردم یه واکمن داشتم نوار رقص پر میکردم میبردیم تو کلاس رقصو عشقو حال.همیشه هم جام دفت ...

واکمن چیه

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

یبار مدرسه بهم جایزه داد دختره میخواست

ازم بگیره

افتاد دنبالم خودش خورد زمین سرش خون اومد من بردن دفتر زنگ زدن مامانش اومد بعد مدیر ومعاون ازم تعریف کردند بیخیال شد

یبارم کلاس اول بودم دندونم پیله کرد یه طرف صورتم باد کرده بود معلم املا گفت از بس حالم خراب بود ۵گرفتم‌ بعدشم بردن دندونم کشیدن

خدا 

کلاسارو میپیچوندیم میرفتیم نماز خونه مدرسه بعد با چادر نماز سفره عقد و پارچه میگرفتیم یکی عروس میشد یکی دوماد

مراسم عقد برگذار میکردیم😂😂

بدون وضو میرفتیم نماز جماعت موقع سجده کرانچی میخوردیم

برما هرچه گذشت مقصر قلبمان بو‌د ...

این واسه دوران دانشجویی هست . یبار با دوستم تو آزمایشگاه نشسته بودیم و حرف می زدیم بچه ها کیف هاشونو گذاشته بودن رفته بودن بیرون ‌. کلاس تشریح داشتیم  . یهو صدای قورباغه شنیدیم فکر کردیم تو آزمایشگاه قورباغه هست همه جا رو گشتیم پیدا نکردیم دوباره صدا اومد دیدیم از کیف یکی از بچه هاست . وقتی اومد فهمیدیم صدای زنگ گوشیش بوده🤣