2777
2789

سلام دختر ۶سال و۷ماهشه ازآذرماه به اینور ماهی دوبار بینیش کیپ میشه سرفه می‌کنه سرفه هاش وحشتنااااکه جوری که نمیتونه بخوابه بعضی وقتا تب داره بعضی وقتا نه هربار دکترمیبرم میگن آلرژیه واسپری میدن بهتر میشه ولی خوب نمیشه اخیرا فقط قرص پردنیزولون سرفه هاشو خوب می‌کنه دفعه آخر هم پودرمونته لوکاست واسپری کاتوسین ۱۲۵وقرص زادیتن براش تجویزکردن هیچ تاثیری نداره ،کسی مشکل مارو داره؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکارباید بکنم دیگه خسته شدیم واقعا 

خوشبختی یعنی دخترم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یک ویروس جدید اومده ......

منم درگیرش شدم اولش سرفه هام وحشتناک و خشک بود ولی با شربت گیاهی و دارو گیاهی سرفه هام خلطی شد ...امروز بهترم ...

فقط اگ میخوای خلطی بشه نباید دارو های خشک کننده بدی چون خشک میکنه سرفه رو ....

خلطی زود تر خوب میشه تا خشک 

من دکترم نرفتم همینجوری ت خونه خوب شدم

عزیزم یک ویروس جدید اومده ......منم درگیرش شدم اولش سرفه هام وحشتناک و خشک بود ولی با شربت گیاهی و د ...

آره این ویروسو اخرای آبان گرفت ازاون به بعد دیگه اینجوری شد 

خوشبختی یعنی دخترم😍