2777
2789

دخترم ۷ سالشه . اصلا هیچی دوست نداره بخوره . اشکمو در اورده . غذا بیشتر از سه قاشق نمیخوره . صبحانه هم ۴ یا ۵ لقمه . ابمیوه و مایعات و سوپ هم که اصلا از گلوش پایین نمیره . بیشتر برنج خالی میخوره . همش حرص میخورم . الان براش شیر موز درست کردم نصف استکانم نخورد. گریم گرفته . میترسم این یکی هم که تو راه دارم همینجوری باشه . پشیمون شدم یکهو از اینکه بچه دارم میارم دوباره . از بچگیش همینطوری بوده کلی ازمایش و دکتر و... بردم ولی هیچ فایده ای نداشت . کلی مولتی ویتامین و داروی اشتهای گیاهی و قرص ولی بی فایده بوده . قدش خوبه ولی خیلی لاغره . چی کار کنم خسته شدم 😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم خیلی سخته دخترخواهرمم همینجوره 6سالشه با دعوا واصرار غذا میخوره.بیشتر هم برنج وماست دوست داره .ببین بش کوبیده بده احتمالا خوشش بیاد.غذاهای خیلی خوشمزه بش بده گوشتی

به زور باید بریزی حلقش😆 برادرزاده منم اینطوریه

اخه اونجوریم نمیخوره . کوچکتر که بود به زور میتونستم بدم ولی الان دیگه نمیشه . اگر به زور بهش بدم قیافش دیدنیه انگار که داره زهر میخوره . 

درکت میکنم خیلی سخته دخترخواهرمم همینجوره 6سالشه با دعوا واصرار غذا میخوره.بیشتر هم برنج وماست دوست ...

دادم . یه مدت ۲ روز در میون میرفتیم رستوران کباب بخوره چون دوست داشت دکترش گفت شاید بیرون بهتر بخوره . روز چهارم دیگه اصلا رو صندلی رستورانم حتی نشست چه برسه به اینکه بخوره .

اخه اونجوریم نمیخوره . کوچکتر که بود به زور میتونستم بدم ولی الان دیگه نمیشه . اگر به زور بهش بدم قی ...

اره خواهرم اینقدر توبچگی بزور بهش داد که طفلک مشکل گوارش پیداکرده چون بزور میدادهمش بالا میاورد .الان قرص میخوره

بردمش روانشناس چون تو ازمایشاتش هیچ مشکلی نداشت دکتره گفت شاید مشکل تربیتی باشه . روانشناس گفت شما حساسید . بهش محل نذارید موقع غذا که بیا بخور یا دهنش کنید . کمکم خودش میاد میخوره . من احمقم این کارو کردم بعداز یه هفته همون سه قاشقم نمیخورد . رنگش شده بود زرد زیر چشمشم سیاه . جون نداشت از خواب بیدار شه . انقدر فشش دادم دکتررو . به خدا به همین چند لقمه ای که دهنش میکنم زندست . 

بردمش روانشناس چون تو ازمایشاتش هیچ مشکلی نداشت دکتره گفت شاید مشکل تربیتی باشه . روانشناس گفت شما ح ...

بچه منم همینجوری بود من سعی کردم دیگه بهش نگم غذا بخور تا وقتی خودش گرسنه شد بیاد بهم بگه هله هوله هم کامل حذف کردم غذا هم هر وقت بخواد خیلی کم براش میزارم بچه ها خیلی دوست دارن زود غذاشون تموم بشه الان خیلی خوب شده 

بچه منم همینجوری بود من سعی کردم دیگه بهش نگم غذا بخور تا وقتی خودش گرسنه شد بیاد بهم بگه هله هوله ه ...

دقیقا دکتره هم همینو گفت ولی دخترم اصلا نمیومد بخوره . اصلا انگار احساسی به نام گرسنگی نداره . خیلی گرسنش میشد نون خالی میگفت میخوام . یعنی زار میزد که نون بده غذا نمیخوام . هله هوله ام اصلا هیچوقت نمیخرم که نباشه ببینه بخواد . 

دقیقا دکتره هم همینو گفت ولی دخترم اصلا نمیومد بخوره . اصلا انگار احساسی به نام گرسنگی نداره . خیلی ...

عزیزم منم دقیقا تجربیات شما رو داشتم چند وقتی بی خیال شو اگه میگه نون میخوام همون نون و بهش بده 

سلام . اول اینکه لطفا به نظر بعضی از دوستان که گفتن به زور به بچه غذا بده لطفاً اصلاً گوش نکن ....چون این بزرگترین ظلم هم به خودت هم به اون بچه اس...اگر بچه ی هفت ساله غذا نمی خوره و از نظر پزشکی هم سالمه و چکاپش کردی حتما دنبال یک مسئله ی درونی و روحی در کودک باش....با فشار آوردن و تهدید کردن اون برای غذا خوردن فقط حالش رو بدتر و از غذا خوردن متنفرترش می کنی . من یک راهکار بهت میدم فقط باید صبور باشی و مایوس نشی.... چون من نمی دونم چه اتفاقی افتاده که کودک شما از غذا متنفر شده یک راهکار کلی می دم و اگر در یک پروسه زمانی 20روز تا  یک ماه  اصلا جواب نداد یک تکنیک دیگه استفاده می کنیم. شما اول ببین زمانی که غذا می خوره چی رو از همه بیشتر دوست داره...معمولا بچه ها غذاهایی مثل ماکارونی ...پیتزا و انواع ساندویچ رو دوست دارن. برای درست کردن یکی از این غذا ها ازش کمک بخواه و بهش فرصت بده تا بخش عمده ای از غذا رو با کمک شما خودش بپزه . ضمن پخته شدن غذا در هر مرحله که غذا رو می شد چشید از ش بخواه طعم غذا رو تست کنه و نظرش رو بگه ...در آخر ازش بخواه دوتایی قبل از بردن غذا سر میز یا سفره با هم طعمش رو چک کنین و به این هوا یک ظرف کوچیک غذا بریز و هر دو از کنارش با هم بخورین..... اگر دوست نداشت با شما غذا بخوره اصرار نکن ولی هم خودت و هم پدر از غذا مدام تعریف کنین و ازش تشکر کنین و بخوایین که بازم این کار رو انجام بده...البته اگر گاهی مقاومت کرد و دوست نداشت غذا بپزه بهش اصرار نکنین...سعی کنین این کار براش مثل یک بازی دوست داشتنی باشه...مطمئن باشین اگر این روش رو درست و با دقت انجام بدین بالای 95 درصد جواب می گیرین...مغز کودک شما در مقابل فشار هایی که از  کودکی تا الان برای خوردن غذا  بهش وارد شده در مقابل غذا خوردن جبهه می گیره واگرنه مطمئن باش  گرسنه اس...بهش فرصت و اعتماد به نفس بده درست میشه. موفق و پیروز باشین. 

#مراقب کودکی کودکمان باشیم