2777
2789
عنوان

شوهرم جوابمو نمیده

195 بازدید | 14 پست

پریشب حرف زدم باهاش از دیروز جواب نمیده نه اس نه پیامک

بعد هزاربارزنگ زدن پیام دادم نگرانم خاک.برسرت 😒

بصورت کحوکوله و نامفهموم نوشته نگران نباش ب وقتش حرف میزنم باهات

این ینی چی؟

نه دعواکردیم نه چیزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک برسرت دیگه چی میگه این وسط 😐🤣🤣🤣

خب شاید دستش بنده کاری واسش پیش اومده 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

شاید روزه سکوت گرفته

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ینی دیگ پیگیرش نشم؟

زیاد پیگیر نباش نچسب ی کم فاصله بگیر بزار اگ میخاد اون بیاد سمتت

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه

والا نمیدونم ما زنا چقدر عجولیم خوب بابا شاید توی شرایطی هست نمیخواد فعلا چاق سلامتی کنه یه فرصت بهش بده دو روز حرف نزنی چی میشه بزارید اونا یه سراغی ازتون بگیرن

والا نمیدونم ما زنا چقدر عجولیم خوب بابا شاید توی شرایطی هست نمیخواد فعلا چاق سلامتی کنه یه فرصت بهش ...

اخه فردا میخوام برم خونه کیلید ندارم.باید بیاد دنبالم سرهمون🥲