2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا تو سی و سه هفته ام از ۴شب حرکاتش کمتر و ارومتر شده

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

خودمم نگرانم ولی خوندم ک مهم اینه ک تکون بخوره وتعدادش مهمه ن محکم بودنش

منم شمردم تو یه ساعت۴بار تکون خورد خیالم راحت شد باز خوراکی شیرین بخور ب پهلوی چپ بخواب 

نشد حالتتو عوض کن چندبار تاتکون بخوره

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
خودمم نگرانم ولی خوندم ک مهم اینه ک تکون بخوره وتعدادش مهمه ن محکم بودنش منم شمردم تو یه ساعت۴بار ت ...

تو یک ساعت چند تا تکون باید بخوره

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
تو یک ساعت چند تا تکون باید بخوره

۴تا