2777
2789
عنوان

پولدارا از کجا پول میارن؟ ماهی چقد درآمد و از کجا دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5216 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاجران و کارخانه داران  بسیار ثروتمندن. از ماهی سیصد میلیون  به بالا در آمد دارن.ربطی هم به تحصیلات نداره فقط به هو ش اقتصادی مربوطه .البته ثروت پدری هم خیلی کمک میکنه ولی خیلی ها بدون اون هم تونستن ثروتمند بشن.ضمنا این افراد در ضمن تجارت ارتباطهایی رو پیدا میکنن که بهشون کمک میکنه بهترین راه رو برای سرمایه گذاری پیدا کنن.مثلا شنیدم که صاحب یکی از کار خانجات بیسکوییت و شکلات معروف قبل از اینکه طلا گرون بشه  ۸ میلیارد سکه خرید و سود خوبی کرد.البته واسه اون هشت میلیارد چیزی نیست ولی اینکه چقدر مطمئن بوده که توی بازار سکه سرمایه گذاری کرده نشون میده که از افزایش قیمت طلا  و سکه خبر داشته.

اونايي ك پولدارن غير اونايي كه بهشون ارث رسيده يا شانس بهشون رو كرده

ادمهاي اهل ريسكي هستن

برادرشوهر خودم با سفته و چك از كارخونه بار ميخره( مصالح)

نقد ميفروشه

هميشه پول تو حسابش فراوون

كلي هم سرمايه گذاري كرده

مثلا ملك خريده، خونه پيش خريد كرده

معلومه ده سال ديگه وضعش توپ ميشه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
عاره موافقم شديدا اما شوهرم قبول نداره

بگو قبول داشته باشه. من تحصیل کرده ام. فوق لیسانس از دانشگاه دولتی تو تهران. تو اطرافیانم دیدم بی تحصیلاتا درآمدشون بیشتره

خدا کنار ماست🌸
من فوق لیسانس دارم درآمدم صفر تومنه بخدا. از دانشگاه دولتی با معدل عالی

خوب چه رشته اَي عزيزم 

الان فقط وكالت و پزشكي خوب درامد داره و به نظرم بهتر از تجارته

من پدر و داييام تاجر هستن به همون ميزان كه ميتونه شرايط براشون خوب باشه ممكنه همه چي بهم بريده و مجبور بشن تأواني به قيمّت ده ها ميليار بدن ولي پزشكي ووكالت اينطوري نيست شما  كارتو انجام ميدي و تمام و نگران ركود توي بازار و قيمّت دلار و پوند  يووان و اينجور چيزا نيستي

به جزرانت خوارا و حرام خورا و اختلاسگرا كه معلومه پولشون از كجا اومده بقيه زحمت كشيدن يا خيلي درس خوندن و شغل خوب دارن مثل پزشكا يا فكر اقتصادي خوبي داشتن و بازهم خيلي تلاش كردن و ساعتها كار كردن  به نظرم نووووش جونشون 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم