2777
2789
عنوان

پولدارا از کجا پول میارن؟ ماهی چقد درآمد و از کجا دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5216 بازدید | 41 پست

تلاش

تحصیلات

هوش اقتصادی

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارمند شهرداریه.بادوستش گلخونه هم داره

👏🏻👏🏻

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
تلاش تحصیلات هوش اقتصادی

👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

والا برادرشوهر من بيسواده ولي پولش از پارو بالا ميره شوهر منم مثلا تحصيل كردس اندر خم يه كوچه ايم 

چندين كارو باهم داره تو يه شهرك نونوايي زد اجاره داد مغازه خريد اجاره داد كلي شغل كنار هم داره

شوهر منم نشسته رييس كارخونه بگه بيا جايه من بشين چرا تو خونه نشستي

والا برادرشوهر من بيسواده ولي پولش از پارو بالا ميره شوهر منم مثلا تحصيل كردس اندر خم يه كوچه ايم&nb ...

بنطر من الان فقط فکر اقتصادی جواب میده ن تحصیلات

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست

تاجر فرش یا پارچه هستن یا چیزای دیگه یا بازاریا یا صاحب فروشگاه های بزرگ یا توی کار وادرات و صادراتن یا شرکت دارن پزشکن یا مهندس یا وکیلای موفق یا یه سرآشپز خیلی معروف و .....

یه سریم هستن پول کثیف در میارن که موضوع بحثم اونا نیستن😑

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))