2777
2789
عنوان

تعبیر خواب ساعت مچی

265 بازدید | 6 پست

خواب دیدم‌روی داشبورد ماشین پسر مورد علاقم یک ساعت مچی هست درست شبیه یکی خودم وقتی اومد برداشتمش و به بهش دادم و اونم دور دستش بست بهش میگم نگا ساعت هامون شبیه همه ولی مال تو طلایی تره

🌙✨️

ساعت مچی روی داشبورد ماشین پسر مورد علاقت

ماشین معمولاً نماد مسیر زندگی یا جهت‌گیری‌های شخصیه، و اینکه ساعت مچی روی داشبوردشه نشون می‌ده که تو به مسیر و زمان مشترکی که ممکنه با اون داشته باشی فکر می‌کنی. داشبورد هم جاییه که اطلاعات مهم رانندگی دیده می‌شن، پس ساعت اونجا می‌تونه نشونه‌ی اهمیت اون زمان یا احساس باشه.

ساعتی که شبیه مال خودته

این شباهت بیانگر هماهنگی یا هم‌فکری بین تو و اون پسره. یعنی ناخودآگاهت حس می‌کنه که شما دو نفر در یک فرکانس هستید، یا چیزهای مشترک زیادی دارید.

اینکه ساعت رو بهش دادی و اون بست به دستش

نشونه‌ی پذیرش احساس یا توجه تو توسط اون فرده. اینکه اون ساعت رو بست به دستش یعنی اونم ممکنه احساسی نسبت بهت داشته باشه یا دست‌کم ارتباط رو پذیراست.

گفتی مال تو و اون شبیهن ولی مال اون طلایی‌تره

طلایی بودن ساعت اون می‌تونه نشونه‌ی ارزشی باشه که براش قائلی، یا نشونه‌ی تحسینی که نسبت به شخصیتش یا موقعیتش داری. اینکه می‌گی مال تو هم هست، اما مال اون طلایی‌تره، شاید نشونه‌ای از این باشه که در عین شباهت، یه جور احساس خاص‌تر یا جایگاه خاص‌تری براش قائل هستی.

جمع‌بندی تعبیر:

این خواب بیشتر جنبه‌ی احساسی و درونی داره، نشون می‌ده که به هماهنگی، نزدیکی، و ارزش عاطفی بین خودت و اون فرد فکر می‌کنی. ممکنه دلت بخواد اونم این احساس رو ببینه و بپذیره، و خوبیش اینه که توی خوابت این حس رو پذیرفت.

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت مچی روی داشبورد ماشین پسر مورد علاقتماشین معمولاً نماد مسیر زندگی یا جهت‌گیری‌های شخصیه، و اینک ...

سلام میشه خواب منم تعبیر کنید خواب دیدم ساعت مچی دستم بندش کامل نبستم و تو خواب میگفتم من همیشه از بچگی ساعت مچی میبندم 

سلام میشه خواب منم تعبیر کنید خواب دیدم ساعت مچی دستم بندش کامل نبستم و تو خواب میگفتم من همیشه از ب ...

سلام

احساس می‌کنی به گذشته و عادت‌های قدیمی وابسته‌ای، اما در زمان حال چیزی درست سر جایش نیست.

شاید مسئولیت‌هایی بر دوشت هست، ولی احساس کنی هنوز آمادگی کامل برای روبرو شدن با آن‌ها نداری

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
سلاماحساس می‌کنی به گذشته و عادت‌های قدیمی وابسته‌ای، اما در زمان حال چیزی درست سر جایش نیست.شاید مس ...

سلام ممنونم میشه این خوابم تعبیر کنید من خواب دیدم  برادرم تو خواب گفتن ۲۰۰ هزار تومن بده شامپو فرش بگیر زن منم این کار و کرده فرشهات خونت شانپو فرش بکش از تیرگی دربیاد : یکی هم خواب دیدم یک بوقلمون اومده جلو در خونم بوقلمون مشکی احساس میکنم میخاست گازم بگیره