2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

171 بازدید | 37 پست

سلام. بچه ها یه پسری همش ابراز علاقه می کرد بهم. منم بهش علاقمند شدم. یعنی تو محل کار بود. البته ما رابطه خاصی نداشتیم. فقط گاهی زنگ می زد حالمو می پرسید. تا اینکه یه ماه پیش بهم گفت دوست دختر گرفته. خیلی ناراحت شدم. ولی اون گفت چیزی بینمون نبوده. تو برام مثل دوست و همکاری. من همه رو دوست دارم و با همه خوب حرف می زنم. ولی نمی تونم باهات وارد رابطه شم چون فرق. داریم با هم. یه شب که خیلی ناراحت بودم بهش پیام دادم خوب نیست آدم تو ذوق کسی بزنی و یا احساس آدم بازی کنی. دیروز گفت بلاکت کردم. گفتم چرا مگه کاری کردم. خیلی ناراحت شدم. چی کار کنم. تو محل کارمه همش می بینمش. شما بودین چی کار می کردین 

بیخیالش میشدم 

عادی برخورد میکردم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم جای شما نیستم ولی خودتونو شل وول نگیرید پسرع فاز بگیرع سواستفاده کنه

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

واای چرا بهش اینو گفتی! عزیزم هر جنس مخالفی ک باهات گرم میگیره دوست نداره ک😐

خب چی کار باید می کردم. من که کاری نکردم بلاکم کنه. فقط یه شب که عصبی بودم پیام دادم. مگه صبح و شب بهش زنگ زدم که بلاکم کنه 

خب چی کار باید می کردم. من که کاری نکردم بلاکم کنه. فقط یه شب که عصبی بودم پیام دادم. مگه صبح و شب ب ...

نه خب تو نباید یکاری میکردی اون از حست باخبر بشه 

اینجوری غرورت خدشه دار میشه

ولش کن تو یجوری رفتار کن ک انگار اصلا واست مهم نیس

بهش بی محلی هم نکن ک فک نکنه خیلی خورده تو ذوقت

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀

چه زود دلبسته شدی 

در حالی که اون راحت کات کرده 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

عزیزم اون پسر از رو هوس و تنوع داره این کارو میکنه تو باید سرگرم کاره دیگه ای بشی و با یه نفر که لای ...

بلاکم کرده دیگه. چه تنوعی. در حالی که من فقط یه بار پیام دادم. اونم چون عصبی بودم. فک کرده حالا قراره همش بهش، پیام بدم و دوست دخترش ببینه 

نه خب تو نباید یکاری میکردی اون از حست باخبر بشه اینجوری غرورت خدشه دار میشهولش کن تو یجوری رفتار کن ...

حمن فقط یه بار پیام دادم. اونم چون عصبی بودم. فک کرده حالا قراره همش بهش، پیام بدم و دوست دخترش ببینه. به‌ش گفتم طرف زن می گیره متاهل میشه اینقد عوض نمیشه این کارا رو نمی کنه. تو انگار ملکه الیزابتو گرفتی