2777
2789
عنوان

ازدواج

135 بازدید | 6 پست

من تو سن خیلی مهمیم 18 سالمه و خب تو سن من هیجانات زیاد میشه و این مدت خیلی خیلی نیاز عاطفی داشتم با اینکه اصلا کمبود محبت نداشتم از سمت خانوادم 

موقعیت اینوهم داشتم که وارد رابطه بشم ولی به خودم این اجازه رو ندادم 

بعد از کلی مطالعه به این نتیجه رسیدم که سن 18 تا 25.26 سالگی دوران طلایی عمرمه دورانیه که سرنوشتم رقم میخموره چرا باید به خاطر بی تجربگی و صرفا به خاطر یه حسی که از روی بچگیه ایندمو نابود کنم به جاش تصمیم گرفتم روی رشد شخصیم روی اگاهیم روی هدفم تمرکز کنم تا تو زمان درستش و با ادم درستش وارد رابطه بشم

یه موقعیت اجتماعی خیلی خوب برای خودم ایجاد کنم و لبخند رضاایت خودمو بابام رو ببینم ...

اینارو نوشتم که اگر حتی یک نفر مثل من بوده دست از این افکارش برداره تا مبادا تصمیم اشتباهیی بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط همگی یکسان نیست خودتم وسطاش به کسی وابسته نشی خوبه

ادم سست عنصری نیستم و خب چارچوبای خودمو دارم راحت به هرکسی که اجازه نمیدم وارد زندگیم بشه که بخوام وابسته بشم

ادم سست عنصری نیستم و خب چارچوبای خودمو دارم راحت به هرکسی که اجازه نمیدم وارد زندگیم بشه که بخوام و ...

راست میگی ولی دله دیگه یهو فاز عوض میکنه همین‌جا که فکر میکنی نسبت به بقیه بهتری و تو رابطه الکی نمیری یهو از یه جایی مورد امتحان قرار میگیری که فکرشم نمیکردی مگه اینا که میرن تو رابطه همینجوری از قصد رفتن تو رابطه همشون از کمبود عاطفه بوده

goftino.com/c/dkN3y8      ناشناسم