2777
2789
عنوان

شغل گیمر

186 بازدید | 13 پست

اوناسی ک شغلشون گیمیره چجوریه 

تو ایسنتا دیدم 

البته نه تو ایران 

خب چجوری از کجا درامد دارن؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشترشون استریمر هستن

ینی داخل یه پلتفرم هایی لایو میشن و اون بازی رو به صورت زنده پخش میکنن

و مردم دونیتشون میکنن

یعنی بهشون پول میدن

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

گیمر های مشهور مثل قهرمانان شطرنج مشهور گاهگاهی با اعلام قبلی با هم مسابقه می دهند که حسابی در حواشی ( شرط بندی های کامپیوتری ) توش در اند هست 

بعضی ها هم برای بعضی کیم ها تبلیغات اختصاصی دارند و حتی در بعضی بازی های آنلاین گاهی با هزینه گرفتن از کاربر اونو از یک مرحله عبور می دن 

خیلی از گیمر ها برنامه نویس اصلی کیم هستند و از فروش گیم هم در آمد دارند 

زن یعنی زندگی 

از گیم دیگهبرنده که میشن پول خوبی میدن بهشون

یعنی چی برنده 

وقتی بازی تموم میشه؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بیشترشون استریمر هستنینی داخل یه پلتفرم هایی لایو میشن و اون بازی رو به صورت زنده پخش میکننو مردم دو ...

مثلا چ پلتفرم هایی

مثلا چ پلتفرم هایی

یوتیوب 

اپارات

توییچ

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
کنجکاو شدم !🤣🤣🥲🥲

چرا

فقط یادم نمیاد خانم وزیری چجوری بود؟ 🤣🤣🤣🤣😅😅😅🤣🤣🤣 چی بود ناموسا🤭 ننش حاجی رو با هلوش خورده بود تا اون رو ریلیزش کرده بود🙂

درشت بود توو قابلمه😅

با دم * ریزش کرده

آخ چقده ناز داره

اوف کی اون رو عزیزش کرده🤣🤣🤣🤣