2777
2789

رفت که رفت انکار نه انگار وجود داشتم زمانی

سر چیزی که واقعا بهانه کرد 

تو زندگی اونم اگه عشق واقعی‌باشه هیچوقت الکی خراب نمیشه 

ولی من شانسم ابنه جژوری بپذیرم فقط من بد شانسم ؟

میدونم مثل منم  هست  اما واقعا انقدر که اطرافم خوشبخت دیدم بدبخت مثل خودم ندیدم اخه جرا چه عدالتیه خدایا😭😭😭من نمیتونم بدون اون 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس منم هستم‌ ، اینکه بدونی برای بقیه هم این اتفاقات زجرآور میفته شاید یه کم ارومت کنه

اما اروم نمیشم چرا خدا برا ما‌نمیسازه؟چراااااا

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

برای هر مشکلی که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

اولش سخته فقط ، وگرنه همه بدون هم میتوننبهترش میاد تو زندگیت مطمعن باش

بهتر کی میاد وقتی مردم؟

وقتی پیر شدم و حوصله خودمم نداشتم؟!

من یه ازدواج ناموفق داشتم همه گفتن بهترش‌میاد 

نیومد هیچ بار دومم دقیق قبل نامزدیمون خراب شد 

میگذره...

شب اولی چه رفت فکر کردم میمیرم ولی الان هستم و اون شب گذشت... این شبم میگذره...  مثل بقیه شبا..

نگران نباش

قوی شو...

🤍☘️🫠

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

برای هر مشکلی که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنو ...

میشه بگی کسایی که خارجن و اعتقادی به قران ندارن چطوری‌خیلیاشون خوشبختن؟اینکارم نمیکنن اروم شن کی برا اونا زندگی ساخته؟!!!!

ما دخترا چقدر اذیت میشیم تا یه شوهر پیدا کنیم که دلمون میخواد😢مثل گنج شده

والا همینه تا کی همش عوض کنیم  روح زخمیمون چی‌میشه 

دلم میخواست تو یه رابطه برم و تموم شه نه هی عوض کنم 

میگذره...شب اولی چه رفت فکر کردم میمیرم ولی الان هستم و اون شب گذشت... این شبم میگذره... مثل بقیه ش ...

چند وقت گذشته؟

یه روزی بهترین آدم میاد سراغت زندگی همینه گاهی وقتا اون چیزهایی که ما میخوایم نمیشه

بهتر کی میاد وقتی مردم؟

وقتی پیر شدم و حوصله خودمم نداشتم؟!

من یه ازدواج ناموفق داشتم همه گفتن بهترش‌میاد 

نیومد هیچ بار دومم دقیق قبل نامزدیمون خراب شد 

والا همینه تا کی همش عوض کنیم روح زخمیمون چی‌میشه دلم میخواست تو یه رابطه برم و تموم شه نه هی عوض ک ...

منم همینم ،واقعا خسته شدم از شکسته شدن قلبم،فقط میگم یکی باشه یکم دلنشین باشه فقط باهاش بمونم ،مگه چقدر عمر داریم هیچ لذتی نبردیم الانم عقده ی یه بغل کردن ساده رو داریم