2777
2789
عزیزم مادر باحوصله ای هستی و این عالیه

نه من فقط سعی میکنم مادر خوبی باشم ..گاهی وقتا از بیحوصلگی عصبانیت زیر دوش حموم کلی گریه میکنم اما باز جوری رفتار میکنم انگار قوی تر از من وجود نداره

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم دارو بخورم اما بچه شیر میدم نمیشه بچه شما مشکل غذا خوردن نداره؟؟؟

چند وقتشه

چرا عزیزم هر غذایی نمیخوره 

خیلی غذاها رو نخورده تا الان ولی من خیلی حساس نیستم رو غذا

گلی من پسرم ۳سالشه پدرمو سرغذا دراورد یعنی پیرم میکنه دکترش میگه نبایددد گیر بدی و مدام بگی مشکل من ...

ببین این اصلا خوب نیست 

دخترم بابت همین کم‌خونی گرفت

لوزه هاش متورم شد 

والا از دستش ذله شدم انقد با اشتها شیر میخوره کمش کردم ولی قطع نه خیلی دوس داره روزی ۳بار و میخوره ق ...

من کلا شیر رو قطع کردم 

حیفه واقعا 

ولی واسه ما ضررش بیشتره

گلی من پسرم ۳سالشه پدرمو سرغذا دراورد یعنی پیرم میکنه دکترش میگه نبایددد گیر بدی و مدام بگی مشکل من ...

بچه من شیر هم نمیخوره شیر که خوبه برا رشدش الان قد و وزنش نرماله؟

شاید باورت نشه اما بچه من هله هولم نمیخوره یعنی عملا با باد هوا داره تغذیه میشه 

حالا بر عکس شما دکتر به من گفت هر جوری هست غذا بده بهش ناخوناش و موهاش دارن میریزن