2777
2789

آی وی اف ضرر نداره؟ 

تعیین جنسیتش چنده؟ صدرصده؟ هزینش چنده؟ 

شما برا تعیین جنسیت میخایین

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
آی وی اف ضرر نداره؟ تعیین جنسیتش چنده؟ صدرصده؟ هزینش چنده؟ شما برا تعیین جنسیت میخایین

بی ضرر که نمیشه 

هیچ وقت ای وی اف صد در صد نمیگیره اما تعیین جنسیت صد در صد هست.‌

هزینش حدود صد 

ببخشید اونایی که برا تعیین جنسیت زیربار این همه دارو میرن بنظر من دیوونه هستن

منم چاره ای ندارم بخاطر مشکل شوهرم محبورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی ضرر که نمیشه هیچ وقت ای وی اف صد در صد نمیگیره اما تعیین جنسیت صد در صد هست.‌هزینش حدود صد ببخشید ...

خوب گاهی دلت میخاد از هر دو جنسیت بچه داشته باشی برا همین مجبوری ای وی اف کنی

ایشالا مشکلتون حل میشه

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
خوب گاهی دلت میخاد از هر دو جنسیت بچه داشته باشی برا همین مجبوری ای وی اف کنیایشالا مشکلتون حل میشه

اره ولی نعمت سلامتی از همه چیز بالاتره که بخوای بخاطر جنسیت به خطر بندازیش

اره ولی نعمت سلامتی از همه چیز بالاتره که بخوای بخاطر جنسیت به خطر بندازیش

بله صدرصد همینطوره