2777
2789
عنوان

خواهر زادم منو میزنه

110 بازدید | 17 پست

میزنه تو سرم یا همش روی کمرم میخنده میره کلاس دومه هرچقدر بهش میگم خوشم نمیاد نکن کارت قشنگ نیست باز میگه شوخیه یعنی واقعا رفتارش قشنگ نیست به مادرشم میگه بهش میگه نکن ولی تذکر جدی نمیده خیلی بی ادب شده جواب پس میده من تاحالا نزدمش اصلا نمیدونم باید چیکار کنم بیشتر از رو بدجنسی نمیزنه معلومه شوخیه ولی من اصلا خوشم نمیاد. میشه یه راهکار بدین بهم از سرش بیفته

پسرم هست خواهر زادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خواست بزنه دستش رو محکم میگیری و خیلی جدی تو چشمهاش نگاه میکنی و میگی حق تداری منو بزنی چون دفعه بعد خیلی عصبانی میشم و باهات رفتار خوبی نمیتونم داشته باشم

اگر جواب نداد تو هم بزنش بدونه هرکاری نمیتونه بکنه

بدبختانه بچها همین شدن پسر منم همینه ولی خب مردم و نمیزنه بیشتر با شوهرم اینکارو میکنه الان جدیدا یک ...

اونم با بقیه کاری نداره واقعا فقط با منه ولی من اصلا خوشم نمیاد. دیگه نمیدونم چیکار کنم به نظرت زنگ بزنم به دامادمون بگم پسرت چیکار میکنه؟ خیلی از باباش حساب میبره

وقتی خواست بزنه دستش رو محکم میگیری و خیلی جدی تو چشمهاش نگاه میکنی و میگی حق تداری منو بزنی چون دفع ...

همین کارو کردم خیلی جدی بهش گفتم منو نزن ولی میگه شوخی تو جنبه نداری من ۱۵ سال ازش بزرگ ترم اخه این چه شوخیه 🗿💔میترسم بزنمش دستمون به روی هم باز بشه 

اونم با بقیه کاری نداره واقعا فقط با منه ولی من اصلا خوشم نمیاد. دیگه نمیدونم چیکار کنم به نظرت زنگ ...

نه اینجور ک بچه ازت متنفر میشه اگر دعواش کنه

اینسری اخم کن جدی باهاش برخورد کن الکی خودتو بزن ب گریه بگو دردم اومد

وقتی اومد بزنه، محکم بغلش کن و نزار جم بخوره. اون مقاومت میکنه و تو هم بگو شوخیه خب

بعد ولش کن. شاید دعوا کنه یا فرار کنه اما بعد چند دقیقه که آروم شد برو با زبون خوش بهش بگو الان چه حسی داشتی که این مدلی باهات شوخی کردم؟ هدف از شوخی اینه که دو نفر به اون بخندن نه اینکه باعث آزار کسی بشه، به اون میگن مردم آزاری و کار بدیه. تو هم که پسر خوبی هستی، تو عشق خاله ای، ما با هم دوستیم و کاری نمی کنیم که دیگری ناراحت بشه، اینارو به زبون بچگانه بهش بگو

میتونی هم قسمت عملیشو حذف کنی و فقط صحبت کنی اما سبک خودم اینه اول عملی به طرف نشون میدم 😂

وای ینی خواهر زاده منم قراره ایجور بشه:)))

بابا بچه خوبی بود رفت مدرسه اینطوری شد میگن یه مسابقه دارن بهم سیلی میزنن بفهمن کی بهتر میزنه مدرسه دولتی بچه هارو خراب کرده

بابا بچه خوبی بود رفت مدرسه اینطوری شد میگن یه مسابقه دارن بهم سیلی میزنن بفهمن کی بهتر میزنه مدرسه ...

بچه های مدرسه خیلی بی تربیتن تاثیر گذاشتن رو خاهر زادت 

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

وقتی اومد بزنه، محکم بغلش کن و نزار جم بخوره. اون مقاومت میکنه و تو هم بگو شوخیه خببعد ولش کن. شاید ...

چقدر خوب بود فکر نکنم بغلش کنم ولی دستشو میگیرم میگم ببین منم باهات شوخی کردم. و بقیه حرف 

اونم با بقیه کاری نداره واقعا فقط با منه ولی من اصلا خوشم نمیاد. دیگه نمیدونم چیکار کنم به نظرت زنگ ...

احتمالا دلیلش اینه شمارو بیشتر دوس داره

باید یه طوری اونو متوجه زشتی کارش بکنی