2777
2789
عنوان

بچها ولی این حقیقت خیلی تلخه که ما هممون تنهاییم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 42 پست

بله خب هممون تنهاییم بهترین و نزدیکترین آدمای اطرافمون فقط برای این کنار ما قرار گرفتن که راحتتر چند سال عمرمون بگذره اینو وقتی میفهمیم که واقعا بالغ شده باشیم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باید،مادری پدری،همسر داری هم بکنم...کاهی موقع خواب میگم،خدا اگه هستی موهام و ناز کن...

من میفهممت...منی که همه ی خانواده م بهم تکیه کردن...جالبه نامزدمم میگف میخوام تو تکیه گاهم باشی میخوام سایه ات بالای سرم باشه توی دلم گفتم برعکس شده

اللهم عجل الولیک الفرج💚
من میفهممت...منی که همه ی خانواده م بهم تکیه کردن...جالبه نامزدمم میگف میخوام تو تکیه گاهم باشی میخو ...

ههههه.

همه از من میخوام بهترین باشم و شادترین..نمیتونن تلخ ترین شوهره دنیا رو دارم

ت باید برای خودت مادری کنی. زندگی کنی.

جرا مادری؟ من فقط میخوام حماقت و مهربونی و خودشیرین رو بزارم کنار زندگی کنم...کاش بشه.کاش عوض شم.خستم.از لاپوشونیای بدیه ادما...

ههههه.همه از من میخوام بهترین باشم و شادترین..نمیتونن تلخ ترین شوهره دنیا رو دارم

دقیقا...با این تفاوت که فعلا همسر ندارم...نامزد غیر رسمی دارم دوست پ س ر نه ها خواستگاری اومده حرفا زده شده تا پای عقد رفتیم یه اتفاقی برای یکی از اعضای خانواده ی خودمو نامزدم پیش اومد کنسلش کردیم عقدو اینارو 

اللهم عجل الولیک الفرج💚