2777
2789
عنوان

خیلی خوابم میاد چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 19 پست
حالا خودت میدونی ولی حافظه ات رو تو طول روز ضعیف میکنههمون ۱۲ خواب ۶ شروع اوکی بود

اره عزیزم مشاورم هم همینو گفته ولی مگه استرس و عذاب وجدان میزاره 

مثل چی خوابم میاد تا لامپ خاموش میکنم میخوام بخوابم عذاب وجدان میگیرم باز بلند میشم 

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم یکی بلاخره حرف منو زد یه ساعته دارم میگم فیکه یه عده دختر نوجوون پسر ندیده واسش خودشونو خفه ...

اون دخترا پسر ندیده نیستن فقط از روی خیرخواهی اینارو میگن و در جریان نیت شوم اون فرد نیستن

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

اون دخترا پسر ندیده نیستن فقط از روی خیرخواهی اینارو میگن و در جریان نیت شوم اون فرد نیستن

اخه خیلی عجیب ازش دفاع میکنن و بال بال میزنن هر پسری تاپیک بزنع حمله میبرن تو حسابش .خیلی واضحه واسه جلب توجه میزنن مگه میشه ندونن اینو🤷

😎🦁🔥

اخه خیلی عجیب ازش دفاع میکنن و بال بال میزنن هر پسری تاپیک بزنع حمله میبرن تو حسابش .خیلی واضحه واسه ...

اره از روی سادگیشونه وگرنه اگر از نیت شوم شما مردها باخبر بشن همچین حرکتی نمیزنه کسی