2777
2789
عنوان

دلم واسه خونه پدریم تنگ میشه

271 بازدید | 11 پست

بچه هام دوست دارن برن خونه مادرم ولی داداشم که متاهل طبقه پایین اونا زندگی میکنه دوست نداره بریم ۱۰ ساله نشسته نمیره مادرم میگه نیایید توزندگیش اختلاف میافته آخه برارزاده ام با بچه من نمیجوشه پس من چی دل ندارم آدم نیستم بچه هام دل ندارن مگه یه آدم چقدر عمر میکنه که تنها باشه وقتی دخترهای اطرافم میبینم میرن خانه پدر ومادرشون دوست دارن که اونا برن دلم واسه تنهایی خودم بچه هام میگیره

آخی 🥲

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

خب زمانی که برادرتون مهمانی هستن شما برید

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد خواهرم افتادم... 

خواهرم چندین ساله خونه خودشه. گاهی میاد اینجا مدت طولانی میمونه. منم گاهی غر میزنم که دوست دارم از این خونه برم و خسته شدم از مامان بابا و... 

میگه هنوز نرفتی که دلت تنگ شه. وقتی بری دلت برای اینکه اینجا باشی تنگ میشه و تازه میفهمی خونه بابا چی بوده. 

خب زمانی که برادرتون مهمانی هستن شما برید

اونا وقتی میان دخترش میفهمه ما اونجایم داداشم میاد دعواراه میندازه منم بخاطر آرامش خانواده نمیرم ولی بغض میکنمواسه تنهایی بچه هام

خوب تایمی که میرید اون نیاد .کی گفته برادر زاده ات ۲۴ ساعته اونجا باشه .

هست دیگه جایی نمیره انقدر بچه روخود خواه تربیت کرده بره خونه اون یکی مادربزرگش هم با بچه های اونا دعواش میگیره زود برمیگرده مثلا یک ساعت من کی برم کی برگردم