2777
2789
قسط و قرض داره.کارشم زیاد خوب نیست تازگیا حقوقاشون رو کم کردن.....میگه میخوام از این کار بیام بیرون ...من راضی نیستم دیشب دعوامون شد.گفت به تو هیچ ربطی نداره من هرکاری دلم بخواد میکنم....

آخه همیشه پول کمی واسه خرج خونه میمونه این ماه از اون کمم کمتر بهم داد.

بخدا خسته شدم.

هیچ خریدی برای خودم و بچم نمیکنم...خرج خونه هم کم میارم...جای تشکرشه که این وضعیتو تحنل میکنم تازه باهام دعوا هم میکنه

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

و میگه بخوام از کار بیام بیرون بتو مربوط نسیت

کل خرج خونه بهم پونصد میده با خرج پوشک و اینا....

پدر و مادر فقیری هم داره .باباش بیکاره.با خودم میگم نکنه به اونا پول میده که انقدر دستش میلرزه به من پول بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درآمد شوهرتون چقدره؟

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
شغل همسرت چیه؟بگو نیاد بیرون الان وضع کار خیلی بده

هنوز نیومده بیرون ....حراسته....

ولی چون حقوقشو‌کم کردن هی میگه میخوام بیام بیرون ..مدتیه انقدر با خوبی بهش میگم ....هی دوباره تکرار میکنه دیگه دیشب دعوامون شد......میگه میرم تاکسی سرویس

هنوز نیومده بیرون ....حراسته.... ولی چون حقوقشو‌کم کردن هی میگه میخوام بیام بیرون ..مدتیه انقدر با ...

تاکسی سرویس هم یه روز هست ی روز دیدی نیس الان همه ی کارا اینکه حقوق شوهرمنم ی ماه کم میکنن ی ماه زیاد چ میشه کرد عزیزم الان وسط ماه نشده پولمون داه ته میکشه

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه