2777
2789
عنوان

بیرحمانس ولی حقشونع☺☺☺☺☺☺

234 بازدید | 16 پست

من چن باربهم خیانت شد..بعدم جوری نقش بازی میکردک فکرمیکردم اصن من مقصربودم..فکرشوکنید دیگ هیچی برام نموند..

بنظرم مردایی ک خیانت میبینن..دختراوزنشون بهشون خیانت میکنن حقشونع..این مردا اگ اب باشه شناگرای خوبین..اگ چارتادورشونوبگیرنوازشون تعریف کنن خیانت ک چی بدترین کارام میکنن..مخصوصاکسی ک خیانت کردع بایدخیانت ببینع..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همونقد ک مرد خیانت کار هس زنه خیانت کارم هس من با چش خودم هزار نفرو دیدم ب شوهرشون خیانت میکنن در صورتی ک طرف هیچ عیبی نداره

خیانت ربطی ب جنسیت ندارن بحث ذاته

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

عزیزم همونقد ک مرد خیانت کار هس زنه خیانت کارم هس من با چش خودم هزار نفرو دیدم ب شوهرشون خیانت میکنن ...

من مردخوب ندیدم..شایدازقسمت بدمن باشع..دیدم مرده خوب بودع همه تعریفشوپیش همسایه اشنامیکردن..ولی خیانت میکرده..خوب خوبشونم کافیه موقعیتش پیش بیاد..

خدا به دلت آرامش بده 💚

میدونم زخم خوردی ولی خیانت حق هیچ انسانی نیست

این همه مرد خوب و زحمتکش وجود دارن...

ولی خب حق میدم بهت یه مدت بدبین باشی به همه 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من مردخوب ندیدم..شایدازقسمت بدمن باشع..دیدم مرده خوب بودع همه تعریفشوپیش همسایه اشنامیکردن..ولی خیان ...

عریزم داری به بقیه توهین میکنی😐

چون تو زندگی شما نبوده دلیل نمیشه همه اینجوری باشن

الان اگه کسی بگه همه زنا خیانت کارن و حقشونه بهشون خیانت شه منو شما ناراحت میشیم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

خدا به دلت آرامش بده 💚میدونم زخم خوردی ولی خیانت حق هیچ انسانی نیستاین همه مرد خوب و زحمتکش وجود دا ...

پس این مردای خوب کجان گلم؟؟؟؟منی ک کاری ب کسی نکردم چرا همع جوربازی سرم دراومد..چرا این مردای خوب ت زندگی من نمیان..سهم خوبا ادمای بدن؟؟؟؟..

عریزم داری به بقیه توهین میکنی😐چون تو زندگی شما نبوده دلیل نمیشه همه اینجوری باشنالان اگه کسی بگه ه ...

توهین نمیکنم..هیچوقت طرف مرداونگیرین..همشع و همجاطرف مرداوگرفتن..همیشه مردااولویت بودن..

دردشومامیکشیم..🙃🙃🙃🙃🙃

میدونم عزیزم خیلی سخته ولی این سختی رو کشیدن بهتر از اون لذت رو بردن هست 

مثل سختی که یک انسان برای زندگی کردن میکشه در مقابل لذت کسی که دست از دنیا کشیده 

شما یک انسان با وجود هستید و شعور دارید و این باعث رنج شماست اما این رنج هزاران بار با ارزشتر از لذت و راحتی بی شعوریست 

پس این مردای خوب کجان گلم؟؟؟؟منی ک کاری ب کسی نکردم چرا همع جوربازی سرم دراومد..چرا این مردای خوب ت ...

متاسفم عزیزم🥺💔

یه آدم ناجور تمام حال و احوال آدمو خراب میکنه🤦🏽

ان شاالله با آدمای خیلیی خوبی اشنا بشی.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱