2777
2789
عنوان

دیگه تاپیک خیانت نخونید حتما سرتون میاد شک نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 31 پست

عصر یه خانم دکتر میگفت دختر ۱۴ساله زگیل تناسلی گرفته ازمقعد ومن هنوز اعصابم خورده

جالبه میگفت دختره خودش گفته باچندنفررابطه ج داره

مادرشم گفته دخترم ازاده هرجور میخاد زندگی کنه😭

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصر یه خانم دکتر میگفت دختر ۱۴ساله زگیل تناسلی گرفته ازمقعد ومن هنوز اعصابم خوردهجالبه میگفت دختره خ ...

😐😐😐خب دیگه داریم تو جامعه بغل گوش این مدل افکار زندگی میکنیم 

نگیم ما فرق داریم بر ما پیش نمیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
موافقم باهات ب هرچی فک کنی سرت میادمخصوصااگه مث من خودتونو سریع جای طرف تصورکنین

تازه قضاوت هم کنید ک بدتر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیانت نشهشک میاد سراغ زن کم نداشتیم اینجا گفتن مثل خوره افتاده ب جونمون و آسایش رو گرفته شک بدتره

منم همینو گفتم دقیقا  اما با حرف اولیه شما مخالفم ک عملکرد مغز یه خانوم باعث بشه شوهره خیانت کنه

شما مثلا شوهرتون آدم شکاکی باشه و همش تو مغزش ب شما شک داشته باشه ذات پاک شما عوض میشه و در نهایت خیانت میکنید؟مسلما نه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

من قبلا ب جذب اعتقادی نداشتم یعنی هرچی فکر میکردم خداروشکر برعکس میشد و مثبتولی جدیدا جذب میشه

تو دین هم داریم 

روایت داریم خدا در گمان بندگان است 

یعنی ب هر چی فکر کنی و توجه کنی پیش میارن برات 

دلی نه زبانی 

منم همینو گفتم دقیقا اما با حرف اولیه شما مخالفم ک عملکرد مغز یه خانوم باعث بشه شوهره خیانت کنهشما ...

بله درسته 

نمی‌دونم عزیزم 

این همه در مورد آدم‌های پولدار خوندیم ؟ الان پولداریم ؟ 

یا چقدرررر کتاب دینی خوندیم 

جذب زندگی اینا رو اصلا قبول ندارم

کلا جامعه افتضاح شده ببخشید بعضی مردها ،دخترها و زن‌ها خودشون رو خیلی راحت در دسترس قرار میدن چیزی به اسم شرف و دل رحمی نمونده 

فقط فکر منفعت هستن هم مرد هم زن 

نمی‌دونم عزیزم این همه در مورد آدم‌های پولدار خوندیم ؟ الان پولداریم ؟ یا چقدرررر کتاب دینی خوندیم ج ...

خوندن با همدردی و حس درد فرق داره 

یکی میخونه بدون باور بدون حتی بتونه برای خودش تصور کنه

ولی همه ما زنا راحت میتونین خودمون رو جای زن  خیانت دیده ،کتک خورده بزاریم و زار بزنیم براش