2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا حرف گوگوش نمیده🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 39 پست
🫠🫠 از هیشکی حرف شنوی نداره

پس دیگه ولش کن  حالا چند روز دیگه یه چایی درست کن بیار با هم بخورید و بجای اینکه بهش بگی دوستت شریک خوبی نیست بهش در مورد اینکه اینمار سود نداره یا خسارت و خرابیش زیاده مثلا ماهی ها بمیرن یا برق بره یا آکواریم بشکنه و .....  همینارو بگو و تمام دیگه خودش میشینه بهش فکر میکنه .

اگر هم گوش نکرد کاری نمیشه کرد بعضی آدما تا سرشون به سنگ نخوره نمی فهمن

این نیز بگذرد .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغازه دار نزدیک خونمون براش نگرفت بست .الان کافی شاپ باز شده دوتاجوان با کلی وسیله خودشون و خودشون بدون مشتری  .شرایط سختی هست .شغلی که الان صد درصد میگیره انگار همون اسنپ هست 

پس دیگه ولش کن حالا چند روز دیگه یه چایی درست کن بیار با هم بخورید و بجای اینکه بهش بگی دوستت شریک ...

حوصلشو ندارم بخدا 

اصلا راجب دوستش نگفتم بگم که گارد میگیره من فقط راجب همینا گفتم 

حرص میخورن که چرا شوهرامردم حرف گوش میدن شوهر من اصلااااااااااااااااا بعدشم میگه من عروسک خیمه شب ب ...

عزیزم حرص نخور،بخدا بیشتر مردا حرف گوش نمیدن

شوهر منم هیچوقت حرفم گوش نمیده!!!منم دیگه میگم به درررک

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....