2777
2789
عنوان

همه مادرا خوب نیستن باورکنید

384 بازدید | 4 پست

من برای بچه هام جونمو میدم اما همین مادر خودم موقع تقسیم ارث بردارم مجرد بود گفت سهم منو مادر یکی کنید خونه نفروشم ۲۰ سال گذاشت تو اون خونه بمونه اما دیگه کم آورده زنش و بچه هاش گفتن ما خونه میخواییم داداشم اومده به مادرم گفته بیا خونه بفروشیم دوتا آپارتمان بگیریم یا اینکه توش بشین یه تومن پول بده بهم با پول طلاهای زنم یه آپارتمان بخرم مادرم یه تومن هم داره اما بهش نداد خواستم بگم همیشه مادرا خوب نیستن داداشمم گفته قانونی حقمو میگیریم مادرم نفرینش می‌کرد اما نمیگه ۲۰ ساله به خاطر همین پسر راحت تو این خونه نشسته بدون هزار تومن اجاره ۲ دونگ از خونه برای مادرمه ۴ دونگ برای بردارم اجاره این ۲۰ سال حساب کنی خیلی بیشتر از یک میلیارد میشه خواستم بدونین مادرا همیشه مقدس نیستن گاهی مثل یه قارچ سمی میمونن ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.