2777
2789

ست های ۲۰ تیکه

سرهمی های نوزادی

ست ناخونگیر

کریر

کالسکه

روروئک

صندلی کودک

میز غذا

صندلی توالت

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو تاپیک خرید سیسمونیم 

من فقط جزییارو خریدم

تخت.گهواره.روروئک.کریرنخریدم.

مینی واشم خریدم پشیمون شدم قدرت شستشو نداره 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من چ جهیزیه ام چ سیسمونی فقط واجبا رو گرفتم هیچوقت چیزی نبود ک استفاده نکنم

عکس بارداری نگرفتم، خانم برادرم گرفت ب نظرم اگه شرایط داری بگیر خاطره اس

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اینارو بگیرم یا میگید نگیرم ؟

اینا کاربردی نبود و در حد نو فروختم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

کاسکه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

سرهمی هایی که کلا دوهفته پوشید پسرم اابته قربونش برم خوب تپل شد . لباسای سایز صفر هم خیلی زود کوچیک میشن ۱بهتره یکمم گشاد عیب نداره عوضش راحت میپوشونی درمیاری. بالشت شیر دهی هم گرفتم ولی نینیم شیرمو نخورد چون سر میخورد تو بغلم فعلا بلا استفاده مونده تا موقع نشستن که پشتش میزارم . یو شکله 

کریر مزخرفه تا دو سه ماه اول قابل استفادس 

چیزایی ک زیاد استفادت میشه 

کالسکه 

گهواره تا ۷ سالگی 

روروک 

پتو بالشت و..  

لباس نوزادی هم زیاد نگیر چون بچه تند تند رشد میکنه من الان کلی لباس نوووو دارم داخل کمد کوچیکن براش 

ست های ۲۰ تیکهسرهمی های نوزادیست ناخونگیرکریرکالسکهروروئکصندلی کودکمیز غذاصندلی توالت

نوع استفاده هرکی فرق داره

من واسه دوتا بچه هام تا ۴ ماهگی تو کریر میذاشتمشون

صندلی غذام واسه دختر بزرگم حلال کردم

کوچیکمم اون اولا با صندلی غذا بهش غذا میدادم بزرگ شد شیطون شد توش وایمساد دیگه ترسیدم جمع ش کردم

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
نوع استفاده هرکی فرق دارهمن واسه دوتا بچه هام تا ۴ ماهگی تو کریر میذاشتمشونصندلی غذام واسه دختر بزرگ ...

پسر من تو هیچی بجز بغلم نموند

اصلاااااا

حتی کالسکه