2777
2789
عنوان

آسم کودکان

66 بازدید | 14 پست

میشه لطفا هرکی تجربه داره بیاد.  سرفه دارن بچه هاتون؟ کی خوب شدن 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

هر چی بزرگتر میشن بهتر میشن . ولی پسر من که ۱۷ سالشه توی سرماخوردگی و آلودگی هوا خیلی اذیت میشه

پسر شماهم آسم کودکان داشت؟ سرفه؟ 

کاش خوب شن گناه دارن. حالا بزرگتر باشن راحت تره بچه ها خیلی اذیتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر شماهم آسم کودکان داشت؟ سرفه؟ کاش خوب شن گناه دارن. حالا بزرگتر باشن راحت تره بچه ها خیلی اذیتن

خیلی شدید. از دو سالگی. آنقدر سرفه کرده بود که دکتر فرستاد عکس از دنده هاش گرفتیم که جابجا نشده باشند. آنقدر اوضاع داغون بود که توی اون حمله دکتر گفت باید چند روز از تهران برین وگرنه کارش به چادر اکسیژن می‌کشه. ولی الحمدلله هر چی بزرگتر شد بهتر شد

خیلی شدید. از دو سالگی. آنقدر سرفه کرده بود که دکتر فرستاد عکس از دنده هاش گرفتیم که جابجا نشده باشن ...

الهی شکر ک بهتر شده. انشااله کامل خوب شه. این طفلی هم کاهی شدید میشه سرفه هاش. کاش خوب شه اینم دیکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه سزارینه ؟؟من خواهرزادم آسم داره ،گردوخاک و مو براش سمه بعضی وقتا خوب میشه بعضی وقتا باید ببرن دک ...

نه طبیعی بود. 

من تست الرژی هم انجام دادم چیزایی ک گفت رو رعایت میکنم ولی بازم 🥴🥴😔 منم سرفه هاش خلطی میشه کاهی دیکه انتی بیوتیک میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه طبیعی بود. من تست الرژی هم انجام دادم چیزایی ک گفت رو رعایت میکنم ولی بازم 🥴🥴😔 منم سرفه هاش خل ...

الان زنگ زدم از خواهرم پرسیدم ،گفت یه پزشک خوب بردن بهش کتوتیفن دادن خیلی بهتر شد ،الانم هروقت سرما میخوره کتوتیفن میده ، نوددرصد تاثیر گذاره کتوتیفن 

الان زنگ زدم از خواهرم پرسیدم ،گفت یه پزشک خوب بردن بهش کتوتیفن دادن خیلی بهتر شد ،الانم هروقت سرما ...

مرسی عزیزم

دکتر اینم بهش قرص فکسوفنادین داده ک انتی عیستامینه اینم.  میترسم همرمان کتوتیفن هم بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزمدکتر اینم بهش قرص فکسوفنادین داده ک انتی عیستامینه اینم. میترسم همرمان کتوتیفن هم بدم

من اقا هسم ☺️

ببین فکسوفنادین صرفا برای درمان کهیر و ابریزش وحساسیت فصلی کاربرد داره ،ولی کتوتیفن منحصر برای درمان آسم و برونشیت هس میتونی تحقیق کنی ،

نگران نباش دکتراین سه ماه فقط میاد اردبیل خارج از کشور طبابت میکنه دکتر خوبیه ،گفته  داروی مختلف اصلا برای سلامتش خوب نیس 

من اقا هسم ☺️ببین فکسوفنادین صرفا برای درمان کهیر و ابریزش وحساسیت فصلی کاربرد داره ،ولی کتوتیفن منح ...

ببخشید

وای اینقد من این مدت داروی مختلف دادم ک خدا میدونه. کتوتیفن باید هر روز بدم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشیدوای اینقد من این مدت داروی مختلف دادم ک خدا میدونه. کتوتیفن باید هر روز بدم؟

قبلا هر روز میداد وقتی بهتر شد قطع کرد الان فقط وقتی سرما میخوره یا مانور میده ریه هاش کتوتیفن میده ،کتوتیفن عوارضی نداره ،فکسوفنادین یکی از عوارضش آریتمی قلبی هس 

قبلا هر روز میداد وقتی بهتر شد قطع کرد الان فقط وقتی سرما میخوره یا مانور میده ریه هاش کتوتیفن میده ...

ممنونم. این سرفه هاش دیکه اخرش خلطی میشه کتوتیفن واسه سرفه حلطی خوبه؟ بهش دادم امروز. امیدوارم خوب شه. ابریزش بینی هم داره انکار مث حساسیت. دیکه خیلی گیج شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم. این سرفه هاش دیکه اخرش خلطی میشه کتوتیفن واسه سرفه حلطی خوبه؟ بهش دادم امروز. امیدوارم خوب ش ...

بله اتفاقا برای سرفه خلطی خوبه ،کتوتیفن و همچنین به کسایی که آنافیلاکسی مبتلا میشن تجویز میکنن که خطرناکترین حساسیت ریوی هست که به سختی نفس میکشن