2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست خالم تا ۳۹ سالگی مجرد بود همیشه ب مادر من می‌گفت برام بفکر باشین تو رو خدا اخرش با یه مرد خر پول ازدواج کرد برا عروسیش ۱۴ تا فقط گوسفند سر بریدن 

چند تا شاسی  تو ۲ ۳ تا شهر خونه دارن کلی زمین وضعش خوبه از نظر ظاهریم خیلی خیلی معمولی حتی پایین تر از معمولی رود 

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

مثلا ی دختر تو محله مون ۳ بار ازدواج کرد.هر۳تاشون فوت شدن بعد عروسی ۲ ۳ ماه فوت میکرد شوهره

😐 بسم الله 

بعد از کلسوم اکبری ترسناک ترین زن فکر کنم ایشونه از نظر پسرا

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

امروز کلیپی دیدم.که خانمی در حال فیلم برداری از طبیعت بود.انگار عشایر بودن.بعد مادر و دختر حدود پنج سال و پسرش بزرگتر.یهو یه سنگ بزرگ از ارتفاع قل خورد سمتشون.خانمه داد زد سنگ برید کنار.پسر جلو تر بود.جا خالی داد.مادر و دختر کنار هم.مادر دوید.در آنی سنگ به دختر بچه خورد.چند برابر وزنش.مادر برگشت با شیون.دختر بچه جیغ میزد دست رو سرش گرفته بود.برادرش هم گریه میکرد.مادر بچه رو بغل کرد و برد.و در متن نوشته بود.سنگ مرگبار.برام عجیب بود.طفلک دختر بچه.

الان پیره خونه ای که ارث باباشه زندگی میکنه

سلام عزیزم هستی توی سایت؟یه سوال داشتم🥲🌼

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

سلام بفرمایید

ممنونم عزیزم میگم عزیزم راستش دنبال یه پیج بودم یا سایت آرایشی که بتونم محصولات اصل پیدا کنم بعد داشتم تاپیک ها و نظرات را می‌خواندم این نظر را از شما دیدم عزیزم❤️

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

سلام بفرمایید

نمی‌دونم عکسه اومد یا نه عزیزم ولی گفته بودید ایلا شاپ و السام شاپ بعد عزیزم من توی اینترنت زدم ایلا شاپ ولی پیدا نمی‌کنم میشه لطفاً اگه آدرس پیجشچن را داری برای منم بفرستید ممنونم🥲🙏🏻❤️