2777
2789
عنوان

با این خواهر هیچی نفهمم چیکار کنم

332 بازدید | 17 پست

بیمار تشنجی هست دکتر گفت لبنیات نباید بخوره 

امروز یه عالمه ماست خورد الان حالت تشنج داره 

صدبار بهش میگم برات بده نخور هیچییی حالیش نیست باز میخوره اعصاب خانواده بهم می ریزه

به حال خودش رهاش کردم تا بمیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اییی خدا صبرتون بده من کاملا و لحظه به لحظه ی احساستون درک میکنم. خواهر بزرگم بیماری صرع داره زندگی هممون نابود کرد پدرمونو درآورد. وقتی با صدای بلند میگه یا فاطمه زهرا سرشو میزاره رو زمین میفهمم میخاد تشنج کنه از ترس سکته میکنم. از این حالت که نزدیک تشنج کردنش نفرت دارم. نمیدونم بخاطره بیماری شونه یا چی بشدت یکدنده و لجباز هستن. 

اییی خدا صبرتون بده من کاملا و لحظه به لحظه ی احساستون درک میکنم. خواهر بزرگم بیماری صرع داره زندگی ...

وای وای اصلاخواهر من منو ب مرز جنون رسونده اینجا هم خیلیا اصلا درک نمیکنن 

زبون نفهمه 

لجبازه

پر خاشک 

بهش صددفعه گفتم ماست نخور دوغ نخور میخوره شبم برای ما اعصاب خوردی درست میکنه

الان میگه حالم بده منم به حال خودش رهاش کردم تو اتاقمم 

گذاشتم دیگ خسته شدم از دستش

توروخدا اینجوری بهش نگو گناه داره مگه دوس داشته بیمار بشه 😓 جای ما باشی چکار میکنی خواهرم بخاطره بیماری صرعش و ترس اینکه کسی باهاش ازدواج نکنه با یه آدم بی سروپا شیشه ای ازدواج کرد دمار از روزگارمون درآورد خونمون و از دست دادیم آبرو همه چیو. بازم نفسم به نفسش بنده اگه روزی ده بار بهش زنگ نزنم میمیرم 

توروخدا اینجوری بهش نگو گناه داره مگه دوس داشته بیمار بشه 😓 جای ما باشی چکار میکنی خواهرم بخاطره بی ...

بخدا منم دوسش دارم از سر اعصاب خوردی و دیوونگی ک ب مرز جنون رسوندمون میام اینجا نفرینش میکنم تا اروم بشم 

ولی خستمون کرده دیگ بریدیم از دستش 

حالا درست تشنجیه ولی خب حالیشه دیگه بهش میگم ماست نخور لبنیات نخور کار خودش میکنه تو گوشش فرو نمیره میگه دلم میخاد ب تو چه

الان میگه حالم بده من گفتم ب من چه 

وای وای اصلاخواهر من منو ب مرز جنون رسونده اینجا هم خیلیا اصلا درک نمیکنن زبون نفهمه لجبازهپر خاشک ب ...

ایکی عزیزم گناه داره میدونی الان توچه حالت بدیه منگه. ای کاش تشنج کنه خوب میشه وگرنه حالش بتتر میشه. توروخدا قسمتون میدم نزارید ازدواج کنه. خواهرمن گوش نکرد خودش و ما روهیچ دوتا دختر آورد اوناروهم بدبخت کرد دختر کوچیکش بخاطره تشنجای دوران بارداریش ناشنوا بدنیا اومد دختره بزرگشم مثه خودش تشنج داره. خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه همچین بیماری رو

بخدا منم دوسش دارم از سر اعصاب خوردی و دیوونگی ک ب مرز جنون رسوندمون میام اینجا نفرینش میکنم تا اروم ...

اره میفهممت خیلی لجبازی میکنن. منم بخاطره کاراش دیونه شدم دیگه زندگیمو باختم. چندسال پیش پدرشوهرم فوت شده بود اول تابستون بود گفتم نمیخاد بیای خاکسپاری اونجا تشنج میکنی گرما واست بده، گوش نکرد اومد منه بدبخت خاک برسر سینی حلوا دستم بود یک لحظه خواهرم دیدم رنگش پرید گفت میخام تشنج کنم سینی رو انداختم زمین تندی کشوندمش پشت یه ماشین همونجا تشنج کرد همه فهمیدن گفتم صدسال سیاه میخام نیای خاکسپاری بدبختم کردی

اره میفهممت خیلی لجبازی میکنن. منم بخاطره کاراش دیونه شدم دیگه زندگیمو باختم. چندسال پیش پدرشوهرم فو ...

دیدی چقدر بده وای خواهر منم کلا کارش ابرو ریزی هست 

یعنی قشنگ سرما رو انداخته پایین جلو همسایه ها 

بقدری ازش خستم ک بری تاپیکام ببینی همش ارزو مرگ براش کردم 

با این ک خیلی وقتام دلم میسوزه ولی بعضی وقتا واقعا روانیم میکنه

اعصابم  ضعیف کرده عاملش هم فقط فقط خواهرمه

دیدی چقدر بده وای خواهر منم کلا کارش ابرو ریزی هست یعنی قشنگ سرما رو انداخته پایین جلو همسایه ها بقد ...

اره حق داری منم بااینکه عاشق خواهرمم ولی میگم کاش همون ۱۴ سالگی که اولین تشنجش کرد تموم میشد هم خودش راحت میشد هم ما. اگه بدونی چه بلاهایی سرمون اومد بخاطره خواهرم اشکت درمیاد. من به کل زندگیمو باختم. باورت میشه شب عروسیش جلوی مهمونا به مادرم حمله کرد روسریش از سرش دراورد نقل مجلس‌ شدیم طعنه زن هرکس و ناکس شدیم دیگه هممون اومدیم یه شهره دیگه تا چشم تو چشم فامیل نشیم بخاطره اینهمه بی آبرویی