2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

253 بازدید | 13 پست

کسی هست که یائسگی زودرس داشته باشه و درمان شده باشه...سنم زیر چهل سال هست.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

مجردی؟

بچه داری؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلم بچه ندارم

ذهیره تخمدانت چقدره؟؟؟

قابل فریز کردن هست؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ذهیره تخمدانت چقدره؟؟؟قابل فریز کردن هست؟

ده صدم..نه قابل فریز کردن نیست

چجوری شدی قبلشمنم سی و سه سالمه خیلی وقته کم شده درحد سه روز اونم نه زیاد میترسمم منم زود بشم

اول نامنظم شد..به هم ریخت فاصله زیاد بود بعد شد هر دو هفته با خونریزی شدید.....بعضی ها هم میگن حجم پریودشون کم شده اول...برو یه آزمایش ذخیره تخمدان بده..و همین طور آزمایش هورمونی.

قرص ایزومکس هرروز ۲تا بخور

سلام، قرص ایزومکس حاوی سویا هست که عوارض سویا و تداخلات آن زیاد است . کلا مکمل های حاوی سویا ریسک سرطان سینه یا رحم ، سکته را افزایش میدهد . پیشنهاد میکنم بالانس بلند مصرف کنید که علاوه بر مولتی ویتامین عالی دارای گیاهان دارویی خوب برای کاهش علایم یائسگی است .

سلام، قرص ایزومکس حاوی سویا هست که عوارض سویا و تداخلات آن زیاد است . کلا مکمل های حاوی سویا ریسک سر ...

ممنونم از راهنماییتون 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚