2777
2789

چه دوزی ۲۵، ۵۰ ، ۷۵ ، ۱۰۰ ، ۲۰۰ ؟؟

چه مدته ؟

میدونید که پتیاسیم خونو افزایش میده پس باید مصرف نمک و مواد غذایی که پتاسیم زیادی دارن را محدود و کم کنید . 

از تجربتون بگید؟؟

چه تاثیراتی توی زنانه تر شدن و زیبایی تون داشته ؟؟

اثرات مثبتش که متوجه شدین ؟

اثرات منفیش که فک میکنین از مصرف این قرصه ؟

چه مشکلاتی داشتین که دکتر اسپیرونولاکتون بهتون تجویز کرده ؟؟

تجربه ی خودم که همیشه موی زاید و عرق تند بدبو و ریزش مو جلوی سر دارم ، بعد از چهار روز بدنم خوش بو شده یه بوی خوش و ملایم شیرین و مثل بوی گل 😍😅 

اثرات دیگشو فلن متوجه نشدم چون باید چندماه بگذره 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

من شش ماه میخوردم دوز ۲۵

اثرات منفیش تکرر ادرار

لکه بینی

بوی بد ادرار

خشک شدن شدید صورت

ترک خوردن لب ها

اثرات مثبت حجم گرفتن سینه ها

صاف شدن پوست

اگر به تنهایی مصرف بشه باعث نامنظمی پریود هم میشه عزیزم

مشکلم هم مشابه شما بود گلم

همراه با سیپروترون کامپاند برام تجویز شد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه دزی میخورید؟

دکترم گفت دوز ۲۵ ، 

شاید بعد از اینکه بسته هام تموم شد ، دوباره ازم آزمایش خون و هورمون بگیره اگر مشکلی پیش نیومده باشه همینو بگه ادامه بدم یا دوزو یکم بالاتر ببره . این حدس منه

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
برا ریزش موی ناشی از تیرویید خوبه؟

باید دکتر تشخیص بده و تجزویز کنه ، نهایتا خودت از دکتر بپرس بگو اسپیرونولاکتون برام خوبه یا نه 

موی زائدو نازک میکنه اما بعدش برگشت پذیره حداقل برای من اینجوری بوده. 

عوارضشم تکرر ادرار و کلیه درد بود

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

دوز ۲۵ اسپیرونولاکتون رو من برای موی زائد مقاوم به لیزر، استفاده می کردم، دکتر گفت حداقل یک سال از آخرین باری که قرص رو خوردین نباید اقدام به بارداری کنید، جنین دچار مشکلات مادرزادی میشه.

علائم بالا بودن تستسرون توی خانم ها چیه؟

بوی تند و بد عرق ، افزایش موهای زائد مخصوصا روی صورت و گردن و چانه و سراسر بدن ، ریزش موی جلوی سر و شقیقه ها ، و ..