من هر وقت به مشکلی میرسم فقط توکل میکنم، میگم خدا من دیگه کار اضافه نمیکنم، تو خودت همه چیز رو انجام ...
درسته...
راستش من فکر می کنم وظایف حداقلی خودم رو هم انجام نمیدم. یعنی این یه سال و خرده ای که این اتفاق افتاده اکثرا دراز می کشم، متاسفانه نماز نمیخونم، البته همه اش تقصیر خودم نبوده... خانواده خیلی سرزنشم کردن که چرا مادر خواستگار ظاهرت رو نپسندید... و اینا زمین گیرم کرد. حس می کنم صد خودمو نذاشتم که خدا هم صدشو برام بذاره :) دعا کنید حداقل نمازخون شم. شاید بهم نگاه کنه.
امام زمانمون هم دعا کنید کنکور دغدغه ی خیلی جوان هاست ان شالله شرمنده کسی نشن دعام کنیسد خیلی محتاج ...
آخ که اگه امام زمان (عج)بیاد و دنیا رو گلستان کنه که یه دست رو سرمون بکشه و عقل همه سر جاشون بیاد که همه با عدالت و امنیت کامل بدون هیچ دردی هیچ مریضی هیچ خیالی زندگی کنیم همه خوشبخت و آروم باشیم
کل مردم جهان
اللهم عجل لولیک الفرج
بهترین دعا رو کردی ان شالله امام زمان دعا گوت باشه و کنکورت عالی بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست