2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسنوا گرفتم مدل والنتینو فک کنم بیچاره شدمم استیله تمیز کردنش خیلی سخته ولی خوشگله

صدایت برایم از عاشق بودنت می گوید نگاهت برایم از محبت و دوست داشتن می گوید اما بودنت گویا بهشت ماست

اجاق گازهای مهیار گاز بهترین اجاق گاز ایرانی هستند. این برند دارای گاز مبله یا همان گاز فردار و گاز طرح فر است. مهیار گاز در اجاق گازهای خود از استیل بگیر و نگیر تایوانی و از قطعات ایتالیایی و ترک شامل :

• موتور فن
  • فن بلوور
  • تایمر
  • موتور جوجه گردان
  • و المنت استفاده می کند.

سلام به همه ی عزیزان، مادرم اجاق گاز التون خریده بود، اتفاقا مدل خوبی هم ماه پیش بعد از روشن کردن فر ناگهان اتش گرفت و خیلی خدا رحم کرد که کل خونه اتیش نگرفت، ولی دریغ از یک جو احساس مسئولیت البا گاز، اصلا متقبل نشدن، و برخورد فوق العاده بد از طرف شرکت و نماینده شون