مامانای گل سلام.دختر من سه سال وسه ماهشه خیلی شیطون وبی نظمه همشم دنبال خرابکاریه.خیلی با وسایلش بازی نمیکنه.حسابی خسته شدم ازش .دلم میخواد فرار کنم از دستش.همش خونمون بهم ریزه .اصلا یه اوضاعی دارم .بچه های شماهم اینطورن ایاااا؟
عزیزم پسر منم سه سالشه تازگیا ریخت و پاشش زیاد شده خیلیم لجبازه منم گاهیاز دستش کلافه میشم حتی اشکم در میاد اصلا هم اسباب بازی دوست نداره امروز رفتم مشاور گفت اکثر ای رفتارها طبیعیه گفت باهاش وقت بگذرون نه با بازی فقط مثلا توکارهای خونه شریکش کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه هایه شما از اول اینطوری بودن ،پسره من تا دوسالگی خیلی خوب بود هر چی میگفتم گوش میکرد ولی الان دو ...
عزیزم امروز مشاور بمن گفت اوج لجبازی بچه ها دوتا سه ساله ممکنه بیشتر هم طول بکشه پسر منم تا دوسالگی عالی بود یه هو تغییر رفتار داد البته تولد داداشش هم بی تاثیر نبود
پسر منم اصلا با اسباب بازی بازی نمیکنه تنها چیزی که سرگرمش میکنه گوشیه که با اینکه میگن خوب نیست ولی مجبورم چند دقیقه بهش بدم تا یه کم دست از سرمبرداره
عزیزم امروز مشاور بمن گفت اوج لجبازی بچه ها دوتا سه ساله ممکنه بیشتر هم طول بکشه پسر منم تا دوسالگی ...
یعنی بعدش خوب میشن دوباره،منم تو اینترنت خوندم که بدترین سنه بچه ها دو تا سه ساله چون میخوان استقلال پیدا کنن حرف گوش نمیدن وهر کاری دوست دارن میکنن،حالا نمیدونمبعدش خوب میشن یا نه
یعنی بعدش خوب میشن دوباره،منم تو اینترنت خوندم که بدترین سنه بچه ها دو تا سه ساله چون میخوان ا ...
عزیزم مشاور بمن گفت ممکنه خوب بشن ممکنه کلا ذاتا لجباز باشن واینطوری بمونن میگفت تنها راهش اینه که تو دور لجبازی باهاشون نیفتید چون لذت میبرن که توجه شمارو جلب کردن
پسر منم سه سالشه بازیهاش در قالب نقش بازی کردنه نهایت کاردستی درست کنه و یکم خمیر بازی لگو هم که مثلا اقای مهندس میشه و خونه میسازه
چن روزه خیلی لجباز شده و داد میزنه البته من میدونم تو بحران رفتاری هس بچم اما دیگه منم ادمم کم میارم خسته میشم یوقتایی😕الان هم که هنوز خوابه موندم بیدار شد ببرمش پارک یا نه😅
اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....