2777
2789
عنوان

چرا کسی درک نمیکنه من کنکور دارم

125 بازدید | 12 پست

یه هفته مونده به کنکور و نمیدونم چرا فامیلا انقدر علاقمند شدن زود به زود بیان خونه ما درحالیکه میدونن من درس دارم یک شب درمیان مهمون داریم امشب یکی زنگ زد که بیان مامانم دستش بند بود من جواب دادم مامانم با اشاره گفت بگو مهمون داریم و الان خیلی حس بدی دارم این حرکت تو فرهنگ ما نیست اما از طرفی دیگه خسته شدیم از اول فروردین وضعیت همینه 😑 دختر عمم تازگیا خیلی صمیمی شده هفته پیش سه روز اومد برای عصرونه بچش به شدت شیطونه همه جا رو بهم میریزه خودش بیخیال میشینه غیبت خانواده ی شوهرشو میکنه دیگه اعصاب نمونده برام استرس کنکورم از یه طرف 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون غیر خانواده ‌ای که فرزندشون کنکور داره برای دیگران اصلا مهم نیست کنکور کی هست و به چه سبکی برگزار میشه.

البته این مورد تا قبل نتایج صدق میکنه🤣بعدش نتیجه برای همه مهم میشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

میدونی حالا که بحث درد دله بذار منم درد دل کنم:))

خانواده من فکر میکنن من خیلی امادم فکر میکنن من صد در صد قبولم از الان به همه قول دعوت دادن یه جوری مطمعنن انگار اینده رو دیدن اما من میترسم نه بخاطر خودم بخاطر اونا من اونقدری که اونا فکر میکنن اماده نیستم دلم مبخاد داد بکشم بگم بسههه تو رو خدا انقدر مطمئن نباشین انقدر به من امیدوار نباشین...

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
میدونی حالا که بحث درد دله بذار منم درد دل کنم:))خانواده من فکر میکنن من خیلی امادم فکر میکنن من صد ...

آخ این بده اصلا استرس و نگرانی آدم صد برار میشه

منم میترسم چون یه لشکر آدم قراره نتیجه رو بپرسن و اگه شکست بخورم فقط پدر و مادرم ناراحت میشن :) 

آخ این بده اصلا استرس و نگرانی آدم صد برار میشهمنم میترسم چون یه لشکر آدم قراره نتیجه رو بپرسن و اگه ...

چندین بار گفتم لطفا به کسی پیش پیش قول دعوت ندین اما الان تنها کسی رو که خبر دار نکردن خواجه حافظ شیرازیه حتی همسایه ها هم میدونن:///یه جوری مطمعنن که حتی یه درصدم به اینکه ممکنه من قبول نشم فکر نمیکنن 

مدام دارم به خودم میگم تو خوبی تو میتونی تو از پسش برمیای اما واقعیت اینکه من میترسم،به اندازه تمام عمرم میترسم 

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
چندین بار گفتم لطفا به کسی پیش پیش قول دعوت ندین اما الان تنها کسی رو که خبر دار نکردن خواجه حافظ شی ...

عزیزم درکت میکنم منم میترسم اما الان به این چیزا فکر کن فقط بخون چیزی نمونده تموم میشه اگه واقعا تونستی چی ؟ فکر منفی نکن

عزیزم واست نوشتم تعطیل شد تاپیکت

اینجا میگم:

فکر نمیکنم این مسائل به دیگران ربطی داشته باشه🤔

میدونم سخته، اما راهش اینه که اهمیت ندی💖

فکر اونا تاثیری تو زندگیت نداره تا وقتی خودت پررنگش نکنی

تو فقط راه خودتو برو و به برنامت برس و به این فکر کن که انتخاب کردی پشت کنکور بمونی چون ارزششو داشته و هدفت ارزش داره که حتی چندسال تلاش کنی

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_erose