2777
2789
عنوان

از بین بردن کرم برنج

517 بازدید | 5 پست

این تاپیک، آموزشی است!

سلام من "ابوالفضل قلی نژاد"، علاقمند و فروشنده حوزه برنج ایرانی هستم که اگه اسم من رو توی گوگل سرچ بزنین، میتونین با رزومه من توی این زمینه آشنا بشین. در این تاپیک میخوام درباره روش های از بین بردن کرم برنج صحبت کنم.

• با کمک آفتاب🌞: برنج رو بریزین روی سینی و بزارینش زیر نور آفتاب. البته نهایت 15 الی 20 دقیقه زیر آفتاب بزارین. چون بیشتر از این زمان اگه باشه، باعث میشه تا خود برنج رطوبت بزنه و یواش یواش خراب بشه.
  • برگ بو🍃: کرم برنج از برگ بو بدش میاد.چندتا برگ بو بندازین توی برنج تا کرم ها فراری بشن. ولی این روش رو بزارین جزو آخرین روش ها. چون خود برنج، بوی برگ بو رو جذب میکنه.
  • گوگرد کبریت🖌️: این روش هم مناسبه. ولی باز بهتره که بزارین جزو آخرین روش ها. چون گوگرد خودش میتونه عوارض داشته باشه.
  • ریختن نمک لا به لای برنج🧂: این کار باعث میشه تا جلوی تکثیر کرم ها گرفته بشه.
  • فریز کردن برنج❄️: اگه مقدار برنج کم هستش، بزاریش دو سه ساعت توی فریزر. اینطوری کل کرم ها و لاروهاشون یخ میزنن و از بین میرن.
  • الک کردن برنج: اگه دیدین که تعداد کرم ها کمه، کافیه الک کنین تا کرم ها از برنج جدا بشن.
  • میخک: کرم ها از بوی تند میخک متفر هستن و فراری میشن. ولی باز هم بهتره که استفاده از میخک جزو اولین روش ها نباشه.
  • فلفل چیلی خشک🌶️: کرم ها از فلفل چیلی هم بدشون میاد. فلفل چیلی همون فلفل تند هستش.
  • برگ گردو: کابردش شبیه به برگ بو هستش.
  • استفاده از سیر🧄: سیر هم کاربردش مثل فلفل هستش و بوش باعث فراری دادن کرم ها میشه.

‼️ هر کاری میکنین، اصلا از قرص برنج استفاده نکنین. اصلا به ضررش نمیارزه.

✅ اصلی ترین دلیل کرم زدن برنج ها به خاطر نگهداری اشتباه از این برنج ها هستش. من توی سایتم، یه مقاله کامل درباره نگهداری از برنج ها رو نوشتم و همه روش های اصولیش رو توضیح دادم. اگه میخواین این مقاله رو بخونین، کلمه "نگهداری برنج قلی نژاد" رو سرچ بزنین و وارد اولین سایت بشین تا بتونین مقاله من رو مطالعه کنین.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

از کرم گذشته ،امروز ظرف برنجم پر پروانه بود

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
از کرم گذشته ،امروز ظرف برنجم پر پروانه بود

ای بابا. بهتره یه برنج دیگه بخرین.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا. بهتره یه برنج دیگه بخرین.

اشپزخونمون گرمه هر برنجی میخرم اینجوری مبشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
اشپزخونمون گرمه هر برنجی میخرم اینجوری مبشه

چند کیلو میخرین؟ اگه گرمه، کمتر بخرین. در حد 5 یا 10 کیلو بخرین.

یا اینکه از رطوبت گیر استفاده کنید. فکر کنم بهشون سلیکاژل میگن.

چند کیلو میخرین؟ اگه گرمه، کمتر بخرین. در حد 5 یا 10 کیلو بخرین.یا اینکه از رطوبت گیر استفاده کنید. ...

کیسه ده کیلویی میخریم ولی مصرفمون خیلی کمه.

ممنون از راهنماییتون