یه نفر تاپیک زده که برادرم و زن برادرم تو خونه ما سر سفره جلوی بزرگتر همدیگه رو میبوسن. وقتی که برادر و زن برادر میرن پدرشوهره با مادرشوهر دعوا میکنه بنده خدا
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بوس از لپ و کله رو جلوی همه داریم لب در ملاعام نداریم عادیه به نظزم
اگه تو اطرافیان یه نفر این امر پذیرفته شده باشه اشکالی نداره ولی وقتی تو یه جمعی هستی که تفکر غالب سنتیه چرا آدم باید همچین کاری بکنه. مگه هر چند وقت یه بار وعده غذایی میرن خونه پدرشوهر. دیگه خیلی نزدیک باشن هر دو دو هفته ده روز. همون چند ساعت که اونجان جلو بزرگترا همدیگه رو نبوسن هیچ اتفاقی نمیفته
به نظرم شما اینقدر محبت و عشق بین بزرگترا ندیدین که الان براتون موضوع عجیب و تابو هست...مادرشوهرم خو ...
بحث سر عقده ای بودن و محبت ندیدن نیست. آدم باید به قوانین یه خونه احترام بذاره. دیگه برادرت که پدر خودشو می شناسد باید به زنش بگه جلوی پدرم از این کارا نکن. والا لیلی و مجنون هم ۲۴ ساعته همدیگه رو نمی بوسیدن. اینا نهایتا هر دو هفته یه بار یه وعده غذا برن به خانواده شوهر سر بزنن هیچ اتفاقی نمی افته اون نیم ساعتی که سر سفره ن همدیگه رو نبوسن. بیشتر از اینکه محبت واقعی باشه به نظر نمایشه