2777
2789

من هفته ۲۴ بارداری هستم وزن جنینم ۶۲۹ گرم هستش به نظرتون وزنش خوبه؟؟خیلی نگرانم😣

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

اره عزیزم الان زوده برای وزن گیری یه دفعه از هفته ی 29به بعد وزنش خوب میشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستي بخور سيب و به و تخم شربتي بخور تخم بلدرچين بخور براي قدش ابميوه هرروز صبح بخور خودتو ببند به ميوه ويتاميناتم خارجي بخور غذاهاي پركالري بخور جوري نكن كه هيكلت خراب شه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

من هفته ی 29 رفتم 1629بود یه دفعه درشت شد هفته ی 32شد خپل مامان 2500وزنشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

خانما چیزای شیرین و که میگین هفته های اخر بخواد بخوره دچار دیابت میشه یه دفعه جنین با تغدیه درست وزن میگیره خودش 

مرسی😗

اگه میخوای طبیعی زایمان کنی سعی نکن خیلی وزن بچه بالا باشه چون زایمانت خیلی.... سخت میشه

من بچه ام  ۴ کیلو بود نتونستم طبیعی زایمان کنم بعد کلی درد سزارین شدم 

بچه خواهرم ۲۷۰۰ دنیا اومد ، ماشاالله خیلی وزنش خوبه الان  ۶ ماه از بچه من کوچیکتر ولی  اندازه هم شدن الان از نظر تپلی

مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....