2777
2789
عنوان

در مورد رژیم بیاین

66 بازدید | 9 پست

امروز سه لقمه نون پنیر گردو.یک دونه کباب لقمه.دو قاشق برنج.دوتا قاشق سالاد ( ترکیب ماست +نمک) + پرتقال خوردم + یک ساعت ورزش ( پیاده روی )

بنظرتون خوب بود ؟ شام هم نمیخورم‌بیشتر وقتا یعنی اشتها ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالم برات ک اشتها نداری

من اشتهام زیاده ۳ روزه از کالری شمار بشقاب استفاده میکنم 

و با سبوس برنج تو اب جوش ده دقیقه قبل هر وعده ی کم اشتهام کم شده...

حالا اینا رو رعایت کن

رژیم اصلاح سبک زندگی... لاغری

کل هله هوله ها و شیرینیجات و فست فود اعم از چیپس پفک لواشک،سس ،قند،سوسیس کالباس همبرگر و... رو حذف کن

روزی یه ساعت پیاده روی سریع کن

تا دو ساعت بعد پیاده روی جز چای هیچی نخور،چای فقط با یکی دوتا خرما اونم چای زنجبیل یا چای سبز

میان وعده فقط یکی دوتا میوه مث سیب،مثلا موز قندش زیاده

کلم بروکلییییی عالیه هم خوشمزه س هم معده پر کن

روزی هر چند لیوان آبی ک میخوای بخور ولی آب گرم بخور،آبی که از ولرم گرمتر باشه،،بعد ببین معجزه رو

آب سرد چاقترت میکنه چون بلغم رو بالا میبره 

یعنی همین آب گرم بخوری ببین چقدر خوب میشی قول میدم

با همه غذاهات سبزی فراوون بخور معدتو زود پر میکنه

هر لقمه ک میذاری دهنت تا قورتش ندادی لقمه بعدی رو نگیر،یا قاشق رو بذار زمین تا قورت ندادی لقمتو ،قاشق رو برای لقمه بعدی برندار

اگه سالاد میخوای بخوری قبل از غذا بخور،باغذا خوردن اشتها رو زیادتر میکنه،بعد از غذا خوردن هم کالری اضافه بر سیری هست..

شام رو قبل از ساعت ۸ شب بخور

صبحانه قبل از ۸ صبح 

ناهار قبل از ساعت ۱ ظهر

شب قبل از ۱۱ بخواب

و روز اصلا نخواب,صبح زود بیدارشو تا قبل ۸ صبحانه بخوری

این تایم هایی ک گفتم جدیه ها

رژیم خاصی هم دیگه نیاز نداری

تا وقتی گشنت نشده غذا نخور،،گاهی تشنته فکر میکنی گشنته و غذامیخوری ...

تا وقتی لقمه تو دهنتو قورت ندادی لقمه بعدی رو نگیر،تند خوردن باعث دیرسیر شدن میشه،،و یواش یواش خوردن باعث زودسیر شدن

اینطوری ک وقتی یواش میخوری زودتر پیام سیری به مغز میرسه،وقتی تند میخوری تا پیام سیری بخواد به مغز برسه،پیام جویدن و بلعیدن میرسه که یعنی بگیر ک لقمه بعدی اومد

لقمه گذاشتی دهنت قاشق رو بذار زمین ،ثورتش دادی قاشق رو بردار

تو ظرف کوچیک غذا بکش و پرش کن،ک پیام زیاد بودن غذا ب مغز بده

سالاد میخوای بخوری، قبل غذا بخور،نه بین غذا نه بعد از غذا

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

کلا تو رژیم کربوهیدرات کم بخور پروتین زیاد

قند مصنوعی رو حذف کن

آب زیاد بخور

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

با برنامه ای ک بالا فرستادم من ۳۲ سال ۶۰ کیلو بودم حتی قبل کنکور زیر ۶۰ بودم 

من بخاطر بارداری و سقط و مولتی ویتامین ۵ تا اضافه کردم الان شدم ۶۵ دارم اون ۵ تا رو کم میکنم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خوشحالم برات ک اشتها نداریمن اشتهام زیاده ۳ روزه از کالری شمار بشقاب استفاده میکنم و با سبوس برنج تو ...

من کلا روزایی که مدرسه نمیرم صبحانه نمیخورم به جز بعضی روزا .

بعد ناهارهم فوق‌فوقش ساعت ۴ مثلا ساعت ۴ بخورم دیگه شام نمیخورم .

میوه هم مثلا بعضی وقتا به عنوان شام یا میان وعده که ناهارمو زود خورده بودم گرسنم شد 

خوب بود گلم، البته بستگی داره به هدفت. اگه قصد کاهش وزن داری و احساس سیری می‌کنی، این رژیم خیلی مناسب به نظر میاد. یه مقدار بیشتر پروتئین به غذاهات اضافه کنی شاید بهتر بشه. ولی از اینکه شام نمی‌خوری، مطمئن باش اگه واقعا احساس گرسنگی نداری مشکلی نیست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

کلا تو رژیم کربوهیدرات کم بخور پروتین زیادقند مصنوعی رو حذف کنآب زیاد بخور

اب میخورم متوسط نه زیاد .

شیرینی هم در حالت عادی مثلا روزی یک دونه شکلات میخوردم الان دیگه نه.

ادمی هم نیستم اهل فست فود و مضری جات( چیپس و پفک و..) باشم زیاد.