2777
2789
عنوان

شارژ میدم به هر کی که مشکل این ام ار ای رو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 30 پست
بابا تمرین اصلاحی به چه دردت میخوره اخه مگه اسیب ورزشی داری 🙄🤣

بیا گفتم ک برو بگو

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تصویر MRI از ناحیه گردن (سرویکال اسپاین) و پایه جمجمه هست. بر اساس نگاه اولیه:به نظر می‌رسه که ت ...

مرسی عزیزم براشون میفرستم اگه درست بود میام پی وی شمارتون رو میگیرم🌷درخواست دوستی رو قبول کن🌷🌷

مرسی عزیزم براشون میفرستم اگه درست بود میام پی وی شمارتون رو میگیرم🌷درخواست دوستی رو قبول کن🌷🌷

اول من گفتم 😂,

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

نمیخواد عزیزم شارژ بجاش برام صلوات بفرست خونه دار بشم و سلامتی خانواده م😇♥️

ممنون نمیخوام برای شارژ نگفتم ...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نمیخواد عزیزم شارژ بجاش برام صلوات بفرست خونه دار بشم و سلامتی خانواده م😇♥️

فداتشم عزیزم حتما صلوات میفرستم براتون انشالله به زودی صاحب خونه بشید و بلا ار خانوادتون به دور باشه همیشه

ولی من میفرستم اگه درست باشه😘

فداتشم عزیزم حتما صلوات میفرستم براتون انشالله به زودی صاحب خونه بشید و بلا ار خانوادتون به دور باشه ...

مرسی♥️😇