2777
2789

این عکسو یه پیج ورزشی اصلاحی گذاشته و گفته اگه درست گفته بشه از صاحب پیج پک تمرینی هدیه داده میشه

به هر کسی که درست بگه شارژ میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راس میگی پیج ورزشی رو بده

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

این تصویر MRI از ناحیه گردن (سرویکال اسپاین) و پایه جمجمه هست. بر اساس نگاه اولیه:

به نظر می‌رسه که توده‌ای بزرگ در ناحیه پشت حلق (نازوفارنکس یا فضای رتروفارنژیال) وجود داره که فضای پشت آناتومی طبیعی رو اشغال کرده.

این توده باعث جابه‌جایی نخاع گردنی و فشار به اون شده.

نخاع در برخی نواحی تحت فشار قرار گرفته که ممکنه علائم عصبی ایجاد کنه.

اما، تفسیر قطعی MRI فقط با مشاهده تصویر و بدون شرح حال بیمار، نشانه‌ها، و تطبیق با یافته‌های کلینیکی ممکن نیست. بهتره هر چه زودتر این تصویر رو به پزشک متخصص مغز و اعصاب یا جراح مغز و اعصاب نشون بدی.

اگه خواستی، می‌تونی علائمی که داری یا دلیل گرفتن این MRI رو هم بهم بگی تا بیشتر راهنما

یی‌ات کنم.

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

این تصویر، یک MRI از ناحیه گردن و مغز (Cervical 

به نظر می‌رسد فشردگی یا بیرون‌زدگی دیسک بین مهره‌ای در ناحیه گردن وجود دارد، که ممکن است باعث فشار روی نخاع شده باشد.

در برخی مهره‌ها، فضای دیسک کمتر از حد معمول دیده می‌شود.

نخاع در بعضی نواحی ممکن است کمی باریک به نظر برسد که می‌تونه نشونه‌ای از فشار یا آسیب عصبی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .