2777
2789
عنوان

اولین باره این تاپیک میزنم

215 بازدید | 9 پست

یه غمی تو دلمه خیلی حالم بده میشه برام دعا کنید یه صلواتی چیزی بفرستید برای دلم که به حاجتم برسم و دلم اروم بشه

ممنونتون میشم منم براتون 3 تا توحید میخونم انشالله حاجتتون روا بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ممنون میشم درخواست مو قبول کنی

درخواست چی درخواستی ندادید

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پینترست یه پست دیدم رابطه جنسی بود ولی سهوا بود یهویی تو پست ها اومد گناهه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

تو پینترست یه پست دیدم رابطه جنسی بود ولی سهوا بود یهویی تو پست ها اومد گناهه

اگر عمدی نبوده عیبی نداره ولی اگر مثلا اومد بعد شما متوجه شدی حرامه ولی نزدی بره گفتی بذار ببینم اره اینجوری حرامه ولی تا دیدی زدی رفته نه

اگر عمدی نبوده عیبی نداره ولی اگر مثلا اومد بعد شما متوجه شدی حرامه ولی نزدی بره گفتی بذار ببینم اره ...

اول متوجه نشدم رفتم تو شوک ولی تا فهمیدم زدم رفت الان اوکیه دیگه حس عذاب وجدان گرفتم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

البته ببخشید عزیزم🌹🙏

اول متوجه نشدم رفتم تو شوک ولی تا فهمیدم زدم رفت الان اوکیه دیگه حس عذاب وجدان گرفتم

اره عزیزم عیبی نداره اینجور وقتا یه استغفارم بکنی بد نیست بگو استغفر الله و اتوب الیه 

البته ببخشید عزیزم🌹🙏

خواهش میکنم خوشحالم که تونستم کمکت کنم

اره عزیزم عیبی نداره اینجور وقتا یه استغفارم بکنی بد نیست بگو استغفر الله و اتوب الیه

کردم ممنون