2777
2789
عنوان

وااای عاااالی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16068521/%D9%85%D9%86-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8% ...

وای عزیزم مرسی من تاپیک هام زیاد شده یکاری کن بترکه 😂😂😂چطوری دنا خوبی .همخرت چطوره 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

وای عزیزم مرسی من تاپیک هام زیاد شده یکاری کن بترکه 😂😂😂چطوری دنا خوبی .همخرت چطوره

@niniyar‍ 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

@niniyar‍ 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

دنا پلاس

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16228875/%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D9%88%D9%86

ماشین دنا خوبه بنظرت میخوام بخرم 

دنا پلاس

ببین دیگه کارت ندارم

چون دلت پره

نه توجه شوهر

نه خانواده 

نه هیچی هیچی نبوده که سلامت روان داشته باشی

بعد یکی هم آمده بهت خیانت کرده 

بده بدتر 

خر بیار و باقالی بار کن

تو انقد بد بختی که دنبال توجه از کسی هستی که بهت خیانت کرده 

منم بودم روانی میشدم 

@niniyar‍

سلام.رسیدگی شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ماشین دنا خوبه بنظرت میخوام بخرم

گفتم که به شوهر خائنت بگو برات بخره