2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی بمرده

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

من تا حالا ندادم، که دفعه اول یا آخرم باشه

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

من تا حالا ندادم، که دفعه اول یا آخرم باشه

😂😂😂😂😂

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

عاشقزاین تاپیک های جامع و گویا هستم

سلام اپرای عزیزم. نیاز به یه تاپیک امید دهنده و انرژی بخش از سمت شما دارم. این روزا حال خوبی ندارم. لطفا کمی برامون صحبت کنید بهتر شیم🤍🌿

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

سلام اپرای عزیزم. نیاز به یه تاپیک امید دهنده و انرژی بخش از سمت شما دارم. این روزا حال خوبی ندارم. ...

سلام زیبا رو و خندان چهر

تاپیک عکس زیاد زدم این روزها و الحمدلله نترکیدن

عکسها رو ببین

و برو یه کتاب بخون

کتابهای خوب 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلام زیبا رو و خندان چهرتاپیک عکس زیاد زدم این روزها و الحمدلله نترکیدنعکسها رو ببینو برو یه کتاب بخ ...

متشکرم عزیزم 🤍🌿

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر.