2777
2789

هفته پیش سه شنبه ...گوشیم خود بخود  همه برنامه هاش از کار افتاد ..و خاموش شد و ی صفحه عجیب اومد

روز بعد بردم تعمیر گاه ...هاردش ب اصطلاح حافظه ش سوخته بود دلم خیلی سوخت هرچی عکس و پیامای دوسال منو نامزدم ب یکباره نابود شد...حالم بد بود شرایط خرید گوشی جدید نداشتم داداشم و شوهر خواهرم تو کار گوشین گفتن این خیلی خرجشه و اگه درستم بشه گوشی بشو نیس ...

منم چون خیلی وابستع گوشی بودم   خواهرم گوشیشو داد گف فعلا باهات باشه ...من تل گرام نصب کردم و به نامزدم همینطوری پیام دادم اخه با خودم گفتم نگموگوشیم سوخته بگم پول بفرسه بهتره ...چون دوریم از هم ...

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبش داشتیم ب خوشی چت میکردیم  بهش گفتم میخام ی چیزی بگم نمیدونم بگم یانه دودلم گف بگو گفتم من پول لازم دارم اگه داری و اگه میتونی.....دیدم جواب نداد ......خوند اما ج ن داد ...

ی علامت سوال فرسادم خوند هیچی ...

گفتم جواب نداشت یعنی نه دیدم هیچی 

😑 دوستان شما خب هم ننویسین اون میگه امون بدین تایپ کنه

هر چند کار استارتر هم بد بود همه رو تو پست اولش ننوشت😒

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

تا رکز بعدش هیچی شب بعدس گفتم این کارات ینی چی چرا جواب نمیدی 

....

من واقعا پیش خودم نمیدونم چی فکر کردم ک بتو گفتم ...