2777
2789
عنوان

با وجود اون باز عاشق شده

158 بازدید | 3 پست

(دوستم گفت تاپیک بزنم براش من خودم متاهلم)

این دوست ما تو رابطس و طرف دیوانه وار میخوادش ولی این دوست ما عاشقش نیست 

حالا عاشق ینفر شده بنظرتون چکار‌کنه؟ اون پسره ام که باهاش تو رابطش کل خونوادش میدونن و مدام میگه بیام خواستگاری

یه تعلیقی سیاسی🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از این که حرکت دوستتون چیپ بوده و نباید با کسی که بهش علاقه نداشته وارده رابطه می‌شده و بچه مردم و نباید امیدوار می‌کرده و در حقش ظلم کرده بگذریم 

نظر شخصیم اینه که هر چه زودتر باهاش مطرح کنه که من بهت علاقه ای ندارم و از حس واقعیش بهش بگه که بدونه طرفش چند چنده و در آخر رابطشو قطع کنه حالا می‌تونه بعدش به فرد دیگری فکر کنه و تلاش کنه اونو وارد زندگیش کنه 

در کل این پیشنهادی که اول بره ببینه اون طرفی که دوسش داره ام دوسش داره بعد با این یکی قطع ارتباط کنه غلطه

عملا بچه مردم و تو آب نمک میخوابونه و این کارما داره بیشتر از این اونو اذیت نکنین گناه داره و از حس واقعیش بهش بگین