2777
2789

من 9 ماهه با بچه هام خونه پدرمم به اجبار شوهرم و قهریم ، دادخواست تهیه مسکن مستقل دادم و حکم به نفعم صادر شده 

مهلت 10 روزه اجراییه تمام شده ،

پرونده بردم اجرای احکام گفتن پیامک امد نوبت بگیر بیا اجرا احکام

پیامک امد وقت نظارت گذاشتن برای 3 ماه دیگه

خیییییلی زمان زیادیه ، 

حکم که صادر شده قبلا ، مگه توی اجرای احکام مهلت 1 ماهه به طرف مقابل نمیدن و تمام میشه؟

چرا بیشتر از یک ماهه وقت نظارت دادن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوبت گرفتی رفتی گفتن سه ماه دیگ نظارت میکنن؟؟؟

نه یکشنبه پرونده بردم اجرای احکام 

فقط تحویل گرفتن و گفتن دو سه روز دیگه پیامک میاد، هر وقت پبامک امد اینترنتی نوبت بگیر و بیا 

که دیروز پیامش امد ، امروز تو سامانه ثنا روند پرونده نوشته: وقت نظارت ۱ مرداد ماه .. 

دیگه شعبه نرفتم تو سایت پرونده فقط نوشته

این پیامیه که بعد تحویل دادن پرونده به اجرای احکام برام امده

پس برو منم مونده بودم تاپیام بیاد اخر نیمد نوبت گرفتم دیگ پرونده ب جریان افتاد ..

اجرای احکام بودی حتما؟

چقدر طول کشید اجرای احکام رای صادر کنه و تمام بشه؟

راجب چی بود پرونده ت؟

اجرای احکام بودی حتما؟چقدر طول کشید اجرای احکام رای صادر کنه و تمام بشه؟راجب چی بود پرونده ت؟

اجرای احکام شد دادگاه صلح ارجاع دادن یه اجرای دیگ پرونده رو بردم بمن همینارو گفتن سماه موندم تا پیام بیاد رفتم دفترحقوقی اونجا گفت پیام نمیدن وبرام وقت گرفت رفتم اجرا اونجا توضیح دادم روند پرونده جلو رفت وابلاغیه فرستادن 

پروندم تومرحله اجراییه بود رای قبل گرفته بودم

جهیزیه