2777
2789
عنوان

ازدواج پسران بالای سی و پنج سال

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 65 پست
وای اشتباه نکنیا ، بچه دار یعنی میشی چهارمین مادر یک بچه . مادرش مادرشه ، مادر پدرش مادرشه ، مادر ما ...

پس با همسنای خودم ازدواج کنم که اکثرا فقیرن و زن شاغل میخوان بعد این سن عین چی باید کار کنم خرج شکم خانواده بدم

دیگه یا خدا یا خرما خوب مطلق نداریم هر کدوم بدی داره

پسر همسن۳۶ ساله پولدار هم میره دختر بیست ساله میگیره نه همسن خودش 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا اون ۱۵ یا ۲۲ ساله مشکلی دارهمن ۲۳ سالمه تا حالا خاستگار بالای ۳۰ سال نداشتماصلا خانواده اجازه ن ...

اون ۱۵یا ۲۲ مشکلی نداره مشکل از اون نر مخ خرابه که همسن خودشو نمیگیره و خاستگار دخترای کوچیک میشه

یذره به همجنس خودت احترام بزار

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
اون ۱۵یا ۲۲ مشکلی نداره مشکل از اون نر مخ خرابه که همسن خودشو نمیگیره و خاستگار دخترای کوچیک میشهیذر ...

ببخشید پریدم وسط کلامت ن. اون نر خر به زور که نمیره دختر مردم رو بگیره دختره خودش اوکی میده 

پس با همسنای خودم ازدواج کنم که اکثرا فقیرن و زن شاغل میخوان بعد این سن عین چی باید کار کنم خرج شکم ...

زندگی خودته اختیار داری هرکاری میخوای کنی ولی کل پسرها یا همسن خودت و ندار ، یا زن طلاق داده و بچه دار نیستن .

از چاله تو چاه نیافتی ، من آنچه دیدم رو میگم .

خواه پند گیر خواه ملال

ببخشید پریدم وسط کلامت ن. اون نر خر به زور که نمیره دختر مردم رو بگیره دختره خودش اوکی میده

درکل نباید همجنس خودتو بخاطر جنس مخالف ببرین زیر سوال

دلیل این اوکی دادن دخترا هم اینه که مردای بالای۳۰سال هم از لحاظ جنسی و هم از لحاظ عاطفی به دخترا توجه میکنن و دخترا هم تشنه توجهن این پسرای ۲۰ ۲۵ سال اکثرشون رفتار با یک زنو بلد نیستن

درکل نباید همجنس خودتو بخاطر جنس مخالف ببرین زیر سوالدلیل این اوکی دادن دخترا هم اینه که مردای بالای ...

نمی‌برم زیر سوال ولی این یه توافق دو نفره ست یا هر دو مقصرن یا هر دو بی تقصیر 

نمی‌برم زیر سوال ولی این یه توافق دو نفره ست یا هر دو مقصرن یا هر دو بی تقصیر

مشکل ما اینه که به ازدواج به چشم یه قرار داد نگا میکنیم دیگه

اون ۱۵یا ۲۲ مشکلی نداره مشکل از اون نر مخ خرابه که همسن خودشو نمیگیره و خاستگار دخترای کوچیک میشهیذر ...

اون دختر کم سن به همجنس خودش احترام بزاره هول شوهر نباشه بله نده به مرد سن بالا کلی دختر دهه شصت مجرد موندن بخاطر همین مدل ازدواجا تا عرضه نباشه تقاضایی نخواهد بود

هر دو طرف جاهلن از دید بنده

واقعا طبیعی نیست دختر سن پایین با مرد سن بالا وصلت کنه

فقر فرهنگی مالی فقط باعثشه

الکی با بنده بحث نکن حقیقت محض گفتم

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

درکل نباید همجنس خودتو بخاطر جنس مخالف ببرین زیر سوالدلیل این اوکی دادن دخترا هم اینه که مردای بالای ...

شما چرا بالعکس صحبت میکنی مرد سن بالا تفریح و سرگرمیشو پشت سر گذاشته دنبال اینکه فقط یکی براش بچه به دنیا بیاره و  اون هم از نظر مالی تامینش کنه برو پای صحبت دخترایی که تو سن کم ازدواج کردند بشین همیشه مجبورند بیشتر از سنشون رفتار کنند و عمر و جوونی و خوشیشون صرف یک شوهر داشتن کردن

طبق آمار داده شده بادوام ترین و بهترین ازدواجا بین زوجهایی با اختلاف سنی کمه.بیشترین آمار طلاق هم بین زوجهایی با اختلاف سنی زیاد.اتفاقا جوونا همسن پر از عشق و انرژی ان سن بالاها کسل کننده که فقط توسط محدوده سنی خودشون درک میشن

دختر لازم نیست همه سنی تجریه کنه تا به قول شما بفهمه اون نر خر سن بالا پر از شور عاطفه جنسیه😄

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

تفاوت سنی فقط مهم نیستسن دو طرف هم مهمهمثلا یه پسر ۴۰ ساله با یه دختر ۲۵ ساله قطعا پدوفیل نمیگنولی ی ...

۲۹ ساله و ۱۸ ساله چی

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

به خاطره اینکه معیارشون اینه زنشون خوشگل و جوون باشه همونطور که معیار دخترا اینه که شوهرشون پولدار خوشتیپ و قد بلند باشه اونا هم یه سری معیار دارن

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه