2777
2789

چند سال تحمل کردم ولی دیگه یه جوری شدم حاضرم بمیرم ولی اونارو نبینم اما شوهرم میبینه همه کارها و بدی هاشونو ولی بازم میگه باید بریم و بیایم از شوهرم هم متنفر شدم به خاطر اونا لعنت بهشون منو افسرده کردن کاش میشد برم یدونه بزنم در گوششون هر چی تو دلمو بهشون بگم کاش میشد

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
بگو خودت برو ، نمیام

دفعه پیش گفتم یه دعوای اساسی راه انداخت مادرشوهرم اصلا دوست نداره من برم چه اصراریه اخه وقتی دوسم نداره چرا این مرد نمیفهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما نرو ولی خباون پسرشونه تو حق داری ها ولی مادر بد هم باشه مادره ادم کاریش نمیتونه بکنه شما نرو بهش بگو تنها بره سر بزنه بیاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب شما نرو ولی خباون پسرشونه تو حق داری ها ولی مادر بد هم باشه مادره ادم کاریش نمیتونه بکنه شما نرو ...

به خدا من جلو اون رو نمیگیرم هر وقت دلش میخواد بره ولی من دیگه نمیتونم شاید زندگیم از هم بپاشه و به طلاق برسه ولی دیگه خسته شدم افسرده شدم نمیتونم تحمل کنم 

منم ازشون متنفرم ولی چند ساله نمی‌رم تازه شوهرمم تک پسره

چجوری قبول کرد نری اولش دعوا راه ننداخت 

😅چقد منی

خیلی ناراحتم دو جلسه رفتم مشاوره کارها و رفتاراشون رو که تعریف میکردم فک میکرد دارم دروغ میگم انقدر که اینا عجیبن

خیلی ناراحتم دو جلسه رفتم مشاوره کارها و رفتاراشون رو که تعریف میکردم فک میکرد دارم دروغ میگم انقدر ...

بعضی خانواده ها همینجورند. میخوایی بری قبلش یه فلوکستین بخور یه هندزفری بذار تو گوشت از هر ده تا حرف یکیشو گوش بده.

خیلی ناراحتم دو جلسه رفتم مشاوره کارها و رفتاراشون رو که تعریف میکردم فک میکرد دارم دروغ میگم انقدر ...

بعلی‌اکبر ببخشید اشغال به تمام معنا هستند.وقتی میخوایی بری تو جمعشون تپش قلب شدید می گیری. یا قطع رابطه کن یا نبین و نشنو.

بعلی‌اکبر ببخشید اشغال به تمام معنا هستند.وقتی میخوایی بری تو جمعشون تپش قلب شدید می گیری. یا قطع را ...

واگذارشون کردم به خدا ولی فعلا که خدا انتقام منو نگرفته ازشون فقط میدونی دلم میسوزه مادرشوهرم جلو مردم یه جور ظاهرش نشون میده که اگه دهن وا کنم همه فکر میکنن من دارم دروغ میگم اون همه چیز تموم و معصومه ولی خبر ندارن با من چکار میکنن