2777
2789
عنوان

جایی که دقیقه نود بهتون بگن میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 48 پست
عالی😂😂

آره عزیزم طبیعیه 

منم باشم نمیرم ناراحت میشم 

چون با هیچکی تا این حد صمیمی نیستم 

که اینکارو رو صمیمیت بزارم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عاشقت شدم که😂😂

چون همیشه کسایی دعوتم می‌کنن که میشناسم و دوستشون دارم 

سر همین راحتم باهاشون

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بستگی دارهکی دعوت کردهصمیمیتمون چقدره

بنظرم اونی ک صمیمت توش بیشتره جای ناراحتی بیشتری داره

یه گفتنی که انگار از سر باز کردن بوده 

نگرانم که به تو هدیه کنم شعرم را، و تو آن را به کسی وای ولش کن اصلا

دلم بخواد برم میرم😁دلم نخواد یکم غر میزنم که چرا خبر ندادین آماده نیستم بعد میرم

خیلی باحالی😅

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بستگی به جایی داره که دعوت شدم 

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

نه نمیرم و‌کلا خیلی سختمه دیگه حداقل باید از صبحش بهم‌بگن که خونم مرتب کنم حمام برم لباسام آماده کنم 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍