2777
2789
باز این خوبه.... کلاس پنجم چند روز قبل از امتحانات کتابم رو دزدیدن

دوستت دزدیده؟🥺چه بد

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

الان که فکر می کنم مسأله مهمی نبود 

یک جشنی در یک جایی که منم عضو اونجا بودم،انجام شد 

و به من نگفت 

در صورتیکه روز قبلش دیدمش و علت تعطیلی بین فلان ساعت رو ازش پرسیدم و جواب درست و حسابی نداد 

که بعد دیدم بله خودش بود و بچه ش و برنامه هم داشتند 

خیلی ناراحت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب آدمی بوده خوب شد رفت از زندگیت

اره فک کن دوست صمیمی😞آخرین روز همون جلسه امتحان دیدمش،دبیرستان مدرسمون جدا بود،فقط یبار تو خیابون روبه رو شدیم مثل غریبه فقط زل زده بود توچشام😤😐

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

دوستت دزدیده؟🥺چه بد

دقیقا نمیدونم کی اینکارو کرد فقط یادمه کتابم رو میزم بود و یکی از پشت سرم صدام کرد یه لحظه برگشتم عقب وقتی برگشم جلو دیگه کتابم نبود... اون لحظه متوجه نشدم اومدم خونه دیدم کتابم تو کیفم نیست..... قشنگ باند تبهکاری تشکیل داده بودن فکر کنم😂😂😂

دقیقا نمیدونم کی اینکارو کرد فقط یادمه کتابم رو میزم بود و یکی از پشت سرم صدام کرد یه لحظه برگشتم عق ...

عزیزم🥺🥺

عب نداره ،خدا لحظه به لحظه اون روزا رو نشونشون میده،ابرشونو می‌بره

مطمئن باش کارما جوابشونو داده